2789
عنوان

رژیم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 81 پست
وای قدت 167میخوای بشی 40 خیـــــــــلی کمه

لااقل ۴۵ شکمم خیلی چربی داره چربی توی شکم و رونم جمع شده چاق بنظر میام ، از فردا شروع کنیم شبنم جون؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لااقل ۴۵ شکمم خیلی چربی داره چربی توی شکم و رونم جمع شده چاق بنظر میام ، از فردا شروع کنیم شبنم جون؟

اره شروع کنیم 

من روزی 40دقیقه هم پیاده روی میکنم تو خونه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

اره شروع کنیم  من روزی 40دقیقه هم پیاده روی میکنم تو خونه

من ۱ ساعت پیاده روی توی پارک دارم

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

من ۱ ساعت پیاده روی توی پارک دارم

خیلیم خوبه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خیلیم خوبه

خب درخواست رو قبول کن تا بگیم چقدر کم کردیم و باهم روز با روز لاغر تر شیممم😎💖

۱۶۷ میخوام مانکن بشم

ببین مانکن میشی اما کم خونی میگیری 

و بدنت تحلیل میره قدرتم نداره 

وزن نرمالت داسته باش 

کم بخور اما هر روز ی اندازه 

وزنت ثابت میمونه تو می‌ترسی وزنت بره بالا 

خیلیم خوبه

حدودا کالری ای که در روز میسوزونه با پیاده روی ۱۴۰ تاس تا ۱۵۰ تا

منم رژیمم ۱۱کیلو کاهش داشتم باید ۷تا دیگه کم کنم بشم۶۵ ک ای نگم از اراده گروه جالب نیست حصوصی دونفر ...

چه رژیمی شما داشتی؟ طی چند ماه لاغر شدی؟