2777
2789

چرا بد باشه؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیگه همه مژه گذاشتن باید مژه کار خوب ماهر باشه 

کسایی رو دیدم ک با اینکه پیش یه مژه کار ماهر رفتن واسه همه کارش خوب بوده اما برا اونا عوارض داشت

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
مژه میریزه ممکنه عوارض هم داشته باشه

مژه های طبیعی هم میریزه

بخاطر همین نیاز به ترمیم داره

تمام لاین ها هم میتونن عوارض داشته باشن

من خودم هفته ی دیگه کلاس مژه ام شروع میشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
کسایی رو دیدم ک با اینکه پیش یه مژه کار ماهر رفتن واسه همه کارش خوب بوده اما برا اونا عوارض داشت

بدترین عوارض مژه اینکه چشمت قرمز بشه بخاطر گاز چسب 

یا اینکه موقع ریمو کردن به جای مواد طرف مژه هارو بکشه 

هزینش چقده عزیزم؟

بستگی به سایز و حجم داره 

من این قیمت میگیرم 

کلاسیک ۲۰۰

اسپایکی ۲۵۰تا۳۰۰

والیوم ۳۵۰تا۴۵۰

مگاوالیوم ۵۰۰تا۸۰۰ این خیلی پر حجمه زیاد انجام نمیدن معمولا اسپایکی و والیوم 

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷