2777
2789
عنوان

خودکشی🥲

420 بازدید | 7 پست

بچه ها اگه اینجا کسی هست که از زندگی ناامیده و خسته شده میشه توی تحقیق روانشناسی من کمک کنه؟ ان شاالله به زودیی با یه معجزه حالتون خوب بشه 🥲❤️

#پژوهش

با سلام و احترام

این پرسشنامه جهت انجام یک پروژه روانشناختی طراحی شده و تنها 15 دقیقه زمان شما را میگیرد

پیشاپیش از همراهی شما سپاسگزاریم :)

https://survey.porsline.ir/s/KRt3qATw

خداوندا شبم را روز گردان...

الان این تست و بدیم ت بفهمی خودکشی کردیم یا ن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان این تست و بدیم ت بفهمی خودکشی کردیم یا ن

ن ببینیم چه عواملی باعث میشه مردم به این فکر بیوفتن

یا یه عده با مشکلات زیاد امیدوار و شاد زندگی کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پر کردم.تمام علائم من بود

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
طولانی بوددد  قصد خودکشی ندارم و از زندگیم راضیم ولی انجامش دادم👏😍

ممنون عزیزم اگه تونستی برای بقیه هم بفرست 300 نفر باید پر کنن اینو   

انشالله خدا همیشه هواتو داشته باشه

کاش برا خودمونم ی پاسخی میومد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.