2777
2789

غمگین فقطططط کرم های شبتاب 

اعصاب خورد کنن 

گریه اورر 

اصلا تکمیله 🥂😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو که بچه بودم دیدم ازون موقع افسردم🤣

وایییی منممم این چی بود اخه ما دیدیم 🤦🏻‍♀️😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اصلا مناسب سنمون نبود😂 من خیلی کوچولو بودم دیدم یادمه چقد تو اون سن گریه کردم هنوز از خاطرم نرفته

وای واقعااا یکی نگفت بابا بچه این به درد تو نمیخوره 😐

من هنوز اون صحنه ای که مامانشو پرت کردن رو جنازه های دیگه یادمه اصلا خیلی چرت و غم انگیز بود اه 🤦🏻‍♀️😂

وای واقعااا یکی نگفت بابا بچه این به درد تو نمیخوره 😐 من هنوز اون صحنه ای که مامانشو پرت کردن رو ج ...

حالا یه انیمه بود کورالین بود نمیدونم چی بود اونم خیلی دارک و ترسناک بود😂

حالا یه انیمه بود کورالین بود نمیدونم چی بود اونم خیلی دارک و ترسناک بود😂

وای اره منم بچه بودم توهم میزدم از هیچ در کوچولویی رد نمیشدم 🤦🏻‍♀️😂😂

انیمه بل  ، قشنگ بود اما گریه دار نبود به نظرم 

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞