2789
عنوان

❌هدفم❌🥺

230 بازدید | 22 پست

سلام 

۱۴۰۲/۴/۱۷

من یه دختر بدبخت و بیچاره ام 

۱۹ سالمه و وقتی هم سن و سالام رو میبینم از خودم متنفر میشم

همه موفق آینده شون از الان معلومه روشن

ولی من چی...یه دختری بودم پر از رویا و هدف...اول اینکه نذاشتن ادامه تحصیل بدم تا نهم خوندم دیگه نذاشتن...افسردگی گرفتم و هیچ وقت حالم خوب نشد تا الان

الانم تو یه سالن زیبایی معروف شهرم مشغول به کارم و خدمه اونجا هستم 

خیلی دوست دارم منم یه روز سالن دار بشم و میکاپ آرتیست مشهوری بشم ولی میدونم نمیشه و یه خیال  محاله

همیشه فکر خودکشی تو سرمه

ولی نمیدونم چرا خیلی بلند پروازم 

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

ببین وقتی از آرزوهات میگی پس نمیتونی خودکشی کنی حتی بهش فکرم نکن. ای همه آدم درس خوندن ب کجا رسیدن خیلیا با شغل آزاد ب بهترین جاها رسیدن. ایشالا بتونی ی روز بهترین میکاپ آرتیست شی مطمعنم اگر دوست داشته باشی و پشت کار موفق میشی 😍آرزوی بهترین ها واست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وقتی از آرزوهات میگی پس نمیتونی خودکشی کنی حتی بهش فکرم نکن. ای همه آدم درس خوندن ب کجا رسیدن خ ...

نمیتونم 

چون از نظر مالی اوکی نیستم:(((

چرافکر میکنی میکاپ آرتیست شدن بلند پروازیه؟

تو برو جلو خدا هم کمکت میکنه

اسم خودکشیو نیار که خیلی چیپه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
نمیتونم  چون از نظر مالی اوکی نیستم:(((

نگران نباش امید داشته باش خدا کمکت میکنه. ایشالا از ی جایی از ی غیبی پولی گیرت بیاد که بتونی ب تمام هدفات رو بیاری. زندگینامه آدمای معروف و موفق رو بخون همشون از اول بدبخت بودن. میگن آدما تو محدودیت‌ها ستاره میشن 

چنانی نا امیدانه صحبت کردی فکر کردم ۵۰ سالته !    دختر خوب الان تازه در سن ۴۰ سالگی طرف میره دنبال یادگیری ی مهارت و کسب و کار   یا ادامه تحصیل   اونوقت شما اینجوری نامیدانه نشستی فکر میکنی دنیا ب آخر رسیده ؟    توی همون سالن یکم کار کن پولات جمع شد برو توی یکی از لاین های زیبایی آموزش ببین و کم کم تو ی لاین زیبایی کار کن   کم‌کم مشتری جمع میکنی و بعدش سالن میزنی  به همین راحتی  اتفاقا مسیرت خیلی هم همواره 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

چنانی نا امیدانه صحبت کردی فکر کردم ۵۰ سالته !    دختر خوب الان تازه در سن ۴۰ سالگی طرف می ...

توی درس هم چیزی نیس عزیزم   اگر مدنظرت درآمد هست و علاقه هم داری   لاین های زیبایی خیلی پردرامدترن     ۴ تومن جمع کردی برو آموزش ببین و شروع ب کار کن 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

توی درس هم چیزی نیس عزیزم   اگر مدنظرت درآمد هست و علاقه هم داری   لاین های زیبایی خیلی پر ...

شاید حالا یه جوری پول آموزش رو جور کردم

پول مواد خیلی گرونه

همه منو نا امید کردن از هر کی که میپرسم🙁

عزیز من متاسفم برا ترک تحصیل ولی بدون همه چیز درس نیس اطرافتو نگاه کن پر از  فوق لیسانس و ارشد بیکاره پس اونا چی بگن  که اینهمه سال درس خوندن و نتیجه شد بیکاری پس اونا هم باید خودکشی کنن؟!

اتفاقا اگر بتونی ی آموزش خوب ببینی تو حرفه آرایشگری نونت تو روغنه دیدم کسایی که از مهندسا بیشتر دارن در میارن

تو آرایشگاه هستی ببین کدوم لاین پرمشتری و بیشتر طرفدار داره اونو برو حرفه ای یاد بگیر

بفکر سالن زدن نباش بنظرم فعلا مشتری برا خودت جذب کن و مشتریات و زیاد کن بعد سالنت راه بنداز

فعلا میتونی صندلی اجاره کنی