خانما آبروم رفته کمک من دو سه هفته ست خونه همسرم هستم بعد امروز بردارم چهارسالم اومده خونمون من از باشگاه اومدم دیدم همسرم تو حموم اتاقمونه من رفتم حموم اصلی حالا بابام زنگ زده گفته تلفن بده خواهرت اونم گفته حموم گفته بده شهاب گفته شهابم حموم میگه هیچی نگفت قطع کرد واییییییییییی آبروم رفته چه بکنم تازه دوستشم زنگ زده همینو گفته اون خندیده فقط گفته بعد زنگ میزنم ای خدا چیکار کنم؟؟ باباش خوابه خوابم سنگینه کاش اون جواب میداد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است
یعنی بچه رو میزارید همینجوری.بعد خودتون دوتایی میرید حموم؟🙄
تازه بهشم میگه
" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زندهان زندگی ندارن