2777
2789
عنوان

بیاین بگید من حرف بدی زدم یانه

75 بازدید | 4 پست

ما دیشب رفتیم خونه داییم بعد جمع شدیم تو یکی از اتاقا که مافیا بازی کنیم ولی من نمیخواستم بازی کنم داداشم گفت چرا بازی نمیکنی منم گفتم بنظرم بازی مسخره ایه (البته اینم بگم که داشتیم آروم و شخصی حرف میزدیم )

که یکی از اقواممون متوجه حرفم شد و گفت یعنی همه ما که داریم بازی میکنیم مسخره ایم؟ منم فقط گفتم این نظر شخصی منه که این بازی مسخرس شمارو نمیدونم 

امروز داداشم اومده به من گفته نباید جواب ایشونو اینطوری میدادی و بی احترامی کردی

نظرتون چیه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا بی احترامی نکردی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد