2789

یه هفته

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کمه

گفتی نظر خودمونو بگیم دیگه؟؟؟؟

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بله عزیزم

خب بنظر من یه هفته

با پسری نامزدم که حاضره دنیا رو به پام بریزه

اما شغلش آزاده و قیافش یه مقدار خوب نیست

بهش وابسته شدم اونم به من وابسته شده 

باهاش قرار عقد گذاشتم تمام فامیلاشونو دعوت کرده بودن بیان که بهم خورد عقد از طرف پدرم.

نمیدونم چکار کنم 

عزیزم آخه اونجوری شناخت حاصل نمیشه

من نمیتونم وقتی محرم نیستیم اصلا باهاش حرف بزنم 🤕🥺پس نمیتونم آشنا بشم برا همین میگم عقد باشیم باز راحت ترم نهایت تا وقتی نشناختمش رابطه برقرار نمیکنم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز