2777
2789
عنوان

بچه ها من ی جور بدی بزرگ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چجوری اینو به خودم بقبولونم.هیچ حقی واسه خودم نمیبینم دیگه.انگار هر چی بخام زیادیه.همش لباس کهنه ...

از مهریه شروع کن😁😁

بکو فلان مقدار سکه میخوام .

مثلا خیلی عرفه ۱۱۴ تو بگو من ۱۵۰ تا میخوام .اولین خواستت که تایید بشه مزش میره تو دهنت

یا فاطمه زهرا#
اخه چرا وقتی خودت درآمد داری فکر درخواستی ؟؟ گلم تو هم آدمی  من الان پدر دارم بدون اینکه نیاز ...

عزیزم.بحث نیاز نیست فقط.مثلا خانما دوست دارن هر روز بشنون ک بهشون میگن دوستت دارم.ولی برای ی مرد مهم نیست هر روز بگن.آقایونم دوست دارن واسه ی خانم خرج کنن(بجز خسیسا)اگه همسرشون نخاد جای دیگه واسه یکی دیگه خرجش میکنن.

آخی چه دختر با درکی هستی  مواظب باش یه نر بی خاصیت از درکت سو استفاده نکنه

دقیقا همین اتفاق افتاد.بیچارم کرد.از بس چیزی نخاستم.بعد ی مدت ازم ایرادم میگرفت.

چطور؟نمیدونم چطور شروع کنم؟

ببین عزیزم اولا که مستقل بودن و کار کردن خیلی خوبه اما این فکر که هیچی از هیچ کس نخوایم اشتباهه

باید از همین حالا تمرین کنی از خانوادت هزینه هات رو در خواست کن اگر ندادن بگو می خوام برم سر کار و حتما این کارو بکن

در مورد همسر آینده ات هم لطفا از اول به دهنش شل نگیر و از خرج آرایشگاه و لباس و هزینه تفریح و رفت و آمدت نزن و اصلا دلت نسوزه برا طرف چون بعدا باید دلت برا خودت بسوزه و کلی حس منفی میاد سراغت و در آخر دعوا و در گیری با همسرت ایجاد میشه

ببین عزیزم اولا که مستقل بودن و کار کردن خیلی خوبه اما این فکر که هیچی از هیچ کس نخوایم اشتباهه بای ...

مستقل بودن بحثش جداست.ی مدت خودم کار میکردم‌.الان کار ندارم.فقط میدونم با این هیچی نخواستنم خودمو بدبخت میکنم

دقیقا همین اتفاق افتاد.بیچارم کرد.از بس چیزی نخاستم.بعد ی مدت ازم ایرادم میگرفت.

خاک برسرش 

مردم شعور ندارن بیش از حد درکشون کنی فکر میکنن 

گوه خاصی هستن

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
خاک برسرش  مردم شعور ندارن بیش از حد درکشون کنی فکر میکنن  گوه خاصی هستن

من بعد از دیدن زندگی چند نفر مختلف به این نتیجه رسیدم.بخدا خانمایی ک خرج میکنن واقعا زندگی بهتری دارن.چون همسرشون درگیر کاره همش.نه اینکه طرفو نابود کنی.ولی باید بخای وگرنه ی جا میبینی ی آب بخای از دستش بگیری هم زیاده واسش.ولی خانمایی دیدم ک هیچییی ندارن.فقط در حد معقول خرج میکنن و به خودشون میرسن و جاشون روی سره

خب اول خجالت نمیکشیدی؟

اولش برای من از شهریه دانشگاه شروع شد .

البته عقد کرده بودم . اولش بهش گفتم اگه یه ماشین داشتم خیلی خوب میشد من هروز با اسنپ میرم میام خرجم زیاده. تازه شهریه هم هست .

روزایی که سر کار نیستی کاشین و بده من .

اونم اینحوری بود😐😐

بعد خودش گفت من خرج اسنپ و میدم شهریه هم میدم . ولی ماشین و نمیدم 😌

یه بنده خدایی میگفت اگه یه چیزی میخوای از شوهرت که مطئنی انجام نمیده با یه خاسته بزرگتر دو تا گزینه بزار جلوش جواب میده .

منم همیشه اینگار و میکنم و همییشه جواب داده

یا فاطمه زهرا#
اولش برای من از شهریه دانشگاه شروع شد . البته عقد کرده بودم . اولش بهش گفتم اگه یه ماشین داشتم خیلی ...

آفرین بهت خیلی خوبه‌.من باید یاد بگیرم واسه آیندم