2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه ت دیگه میگی می‌خوام از هفته دیگه جدی شروع کنیم میگم چیکار میخواهی کنی منم یچیزی بلد بشم بدونم ...

دهمی؟

هیچی تقسیم بندی کردم اگه هر روز ۵ صفحه شیمی ۱ درس ریاضی یک بخش فیزییک و یک گفتار زیست بخونم تو یه ماه تموم میشم 

هر هفته هم ۶ روزش درس میخونم یه روز مرور

۳ روز زیست و ریاضی باهم. ۳ روز بقیه فیزیک و شیمی باهم

دهمی؟ هیچی تقسیم بندی کردم اگه هر روز ۵ صفحه شیمی ۱ درس ریاضی یک بخش فیزییک و یک گفتار زیست بخونم ت ...

آره...ورودی یازدهمم

هووم مرسی برنامه ریزی خوبی بنظر میاد⁦:)⁩

خدا رو چه دیدی؟! شاید شد..✨️🤍

اوناهم کنار خوندنن دیگه. بعد از خوندن هم تست بعدشم نکات  رو قراره بنویسم

یسوال!!

تست زنی راه حل خاصی داره!(فرمول منظورمه...چون من تشریحی باهامون کار کردن آشنایی ندارم😐😕⁦(

یسوال!! تست زنی راه حل خاصی داره!(فرمول منظورمه...چون من تشریحی باهامون کار کردن آشنایی ندارم😐😕⁦(

نه باو. تو آلا رو نصب کن برو سرچ کن جلال موقاری زیستت رو با این پیش برو بقیه درس هارم تست بزنی حله.

اول درس رو میخونی بعد تست آموزشی بزن بعدشم تست هارو یک در میان بزن تا همه جارو پوشش بدی مثلا تست های زوج رو یبار بزن دفعه بعد هم فرد هارو.

زیست رو هم اینجوری بخون اول خوندن روزنامه وار بعدش خوندن دقیق تر بعدش تست اموزشی بزن ببین کجاها مهمه. بعدش بیا دوباره دقیق تر بخون بعدش تست ها به صورت یک در میان. نکات خوب تست هارم بغل هر بخش مربوطه بنویس.

میخوای درخواست دوستی بدم؟ سوالی داشتی بپرسی

نه باو. تو آلا رو نصب کن برو سرچ کن جلال موقاری زیستت رو با این پیش برو بقیه درس هارم تست بزنی حله. ...

اره اگر درخواست بدی ممنون میشم⁦:)⁩

و اینکه یه نفر می‌گفت تست های مضربی خوب نیستن یادگیری ناقص هست!!

اره اگر درخواست بدی ممنون میشم⁦:)⁩ و اینکه یه نفر می‌گفت تست های مضربی خوب نیستن یادگیری ناقص هس ...

😐اشتباه میگفته.

تست رو پشت سر هم بزنی اولا همه مباحثی که خوندیو نمیتونی تستشو بزنی دوما هر گفتار مثلا ۱۰۰ تا تست داشته باشه مگه میشه همشو زد؟؟ خسته میشه ادم خب باید نصف روزو صرف تست زدن یه درس بکنی

😐اشتباه میگفته. تست رو پشت سر هم بزنی اولا همه مباحثی که خوندیو نمیتونی تستشو بزنی دوما هر گفتار م ...

نمی‌دونم والا هرکسی یچی میگه آدم میمونه کلا قطع امید می‌کنه😐

شک داری ؟ برامن که ثابت شده ندارم

نه چی بگم والا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق