2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم ؟

288 بازدید | 10 پست

سر اینکه گفت بیا خونه و دوست بمونیم فقط باهاش کات کردم خیلی دلم پیششه بار آخر گفت بیا همو ببینیم گفتم نه بهش گفتم حالم خوب نیست باهام حرف بزن گفت برم خونه بهت پیام میدم منم ناراحت شدم گفتم هر وقت واقعا خواستی حرفمو بشنوی بهم پیام بده دیگه چیزی نگفت 

تنها زندگی می کرد با اینکه خانوادش هستن 

قبلا هم تجربه رابطه ج داشته

بهش پیام بوم نمی دونم الان با کسی هست یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد دیگه

خب نیاد 

اگه نیومد بدون برا رابطه خواسته تورو 

ولش‌ کن 

گفتی قبلا رابطه داشته 

الان اون قبلیا کجان؟ 

پس بدون بعد از رابطه با تو باز میره مثل دخترای قبلی 

پس عفت خودت حفظ کن 

هستن پسرایی که نمی‌خوان به دوست شون دست بزنن 

بنظرم هرچی دوستی پاک تر قشنگ‌تر 

اصلا نهایت دوستی به‌ ازدواج ختم شه 

آیا با هر بار بیرون رفتنش دست و دلت نمیلرزه  ؟ 

آیا اگه خواستی ی شب بمونی خونه مادرت مثلا فکرت نمیمونه پیش شوهرت که کسی آورد پیش خودش یا نه ؟ 

ببین هر چی دفعه اولش سخته

دفعه دوم‌ و سوم دیگه قبح ماجرا میریزه 

مطمئن باش برگردی‌ بهش پیام بدی ازت رابطه میخواد 

بعدشم از کجا معلوم این آقا ناقل بیماری نباشه برات ؟ 

مرسی از راهنماییت عزیزم تو همین دوستیم گاهی بهش شک می کردم کسی پیششه یا نه

باور کن تو این جامعه با این وضع بد 

با همچین پسری نمیشه ازدواج کرد و زندگی داشت

فرسایش روح

گناه کبیره و حرام شدن ابدی تون بهم به کنار 

شما فقط به این فکر کن که ممکن ناقل بیماری باشه واست

ایا‌ حاضری بخاطر چند ثانیه لذت ی عمر خدای نکرده پشیمونی بکشی؟ 

این ادم بی بند و بار 

ولش کن 

مطمئن باش خدا حواسش بهت هست و پاداش این کارت بهت میده 

رفته بود واکسن hpv زده بود

میبینی یعنی کنترل نداره 

یعنی حساب رابطه هاش از دستش در رفته 

شما رو بخدا قسم 

به نونی که سر سفره خوردی بیخیال این ‌پسر شو 

دلم آشوب شد 😔

میخوای بهش پیام بدی هنوز  ؟ 

ببین من ی مادرم 

بخدا با به دنیا اومدن بچه کل زندگی مادر تغیبر‌میکنه 

مجبور میشه از خیلی چیزا بگذره بخاطر بچه 

هر شب هر روز نگران آینده و تصمیماتی که قراره بچه خودش تو تنهایی خودش بگیره

مطمئن باش بزرگترين ارزوی‌ هر مادری 

عاقبت بخیری بچه اش 

توروخدا عاقبت بخیر شو 

دل مادرت نشکن 

سلام عزیزم .خیلی نمیام تو سایت..خیلی پیام هم نمیذارم..ولی تاپیکت رو که دیدم بقیه تاپیکات رو هم دونه دونه و با جزئیات خوندم ..نمیدونم پزشکی یا نه،چون تو یکی دو تا تاپیکات دنبال کسی میگردی که کنکور پزشکی بدن..البته ایناش مهم نیست..خواهر عزیزم امیدوارم شما هم با دقت چیزایی رو که میگم مطالعه کنی و بهش فکر کنی..میدونم الان درگیر احساساتت هستی..وارد یه رابطه ای شدی که چند ماه آرزوش رو داشتی و بعد وارد شدن به اون رابطه سقف آرزوهات خراب شده،چون اصلا انتظار نداشتی این رابطه اینجور پیش بره..دنیایی که واسه خودت از اون آدم ساختی ویران شده و روی خرابه اون ویرانه ها دو سه ماهه که نشستی و داری فک میکنی که آیا این ویرانه ها رو ،روی هم بچینی و رابطه رو برگردونی به حالت قبلش ،یا اینکه دست و پاتو از زیر این ویرانه ها دربیاری و بری..عزیزم شک نکن اگه این ویرانه ها رو بچینی رو هم با کوچکترین تلنگری دوباره فرو میریزه رو تنت،الان تنت زخمیه یه رابطه اس و ویرانه های جدید قطعا از پا درمیاردت،پایه رابطتون سست تر شده و رابطه زودتر میشکنه و قطعا این سری آسیبی که میبینی حتی مثل الان نیس،چون  تو رو داغون تر از الان میکنه..این آقا نیتش رو به شما گفته..سبک زندگیش با شما متفاوته،گلم شما داخل یه باتلاقی که داری با دست و پا زدن فقط بیشتر فرو میری،اینو بدون وارد شدن هیچکسی به زندگیت بی حکمت نیست،حتی منی که اتفاقی تاپیکات رو خوندم ،ورود اون آقا هم به زندگیت برای قوی کردن و تکامل شماست..تا خودت نخوای از این باتلاق بیرون نمیای عزیزم..اولا تمام چیزایی که تو رو به اون آقا وصل میکنه،مثل شماره،آیدی ،حتی ساعت کاری و ..رو از خودت دور کن..فک کن عزیزی رو از دست دادی..به خودت یه تایم سوگواری بده..ولی بعد اون گریه و آه و سوگواری بپذیر که دیگه نداریش..دیگه نداریش..دیگه نباید بهش فکر کنی.دیگه نباید منتظر پیامش باشی..حتی به این فکر نکن کاشکی فلان حرف رو میزدم.یا فلان کار رو میکردم که نگهش دارم..میدونی چه زمانی تمام عشقهای دنیا به سمتت جذب میشن؟؟؟زمانی که شما رهاش کنی..دقیقا میدونی حضرت یوسف و حضرت اسماعیل چه زمانی به آغوش حضرت یعقوب و حضرت ابراهیم برگشتن؟زمانی که کامل پدراشون تو ذهنشون ازشون گذشتن و قربانیشون کردن...این یعنی رها کردن..این چیزیه که بهش میگن قانون جذب...تو ذهنت باید بگذری ازش..نه ظاهری..بلکه واقعی بگذر..نه برای جذب ایشون..برای جذب یک عشق واقعی و ناب

یک پایان تلخ...بهتر از تلخیه بی پایانه..بهش فکر کن عزیزم❤️

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡