2821
2789
عنوان

تنها ترینم

122 بازدید | 13 پست

پدر و مادرم باهام قهرن هیچ دوستی ندارم تنهام ن بیرون میرم ن تو خونه کسی هست حرف بزنم باهاش اون روز رفتم با مامانم درد و دل کنم گفت برو از جلو چشمام نبینمت انقد تنها موندم تو یه اتاق افسردگی گرفتم همه کسم شده فقط یه دونه گوشی 😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااای منم مثل توام  دوستی ندارم تنهام  چند سالته؟

22 سالمه دوست آنچنانی ندارم تا امسال پشت کنکور بودم پدر و مادرم همش من و مقایسه میکنن با بچه های موفق بقیه😔 دیگه خستم نه دانشگاه رفتم ن بیرون چند ساله کارم شده تست زدن و درس خوندن و به هدف نرسیدن

چرا دوستی برای خودتون پیدا نمیکنید  دوست خوب خیلی شرایط رو تغییر میده

آره راس میگه ....کاملا موافق ...نباید از دوست انتظار داشته باشی که وضعیت تورو کامل تغییر بده که اصلا غیر ممکنه ولی یکم چرا ....شاعر میگه کمال هم نشینی برمن اثر کرد

دوست خوب پیدا کن    دوست بد نه 

یا اصلا اگه بد نباشه کارای بیهوده هم انجام بده فرقی با آدم بد نداره ..... .         موفق باشید 

آره راس میگه ....کاملا موافق ...نباید از دوست انتظار داشته باشی که وضعیت تورو کامل تغییر بده که اصلا ...

خوبی دوست خوب اینکه همه شرایط سنی و خانوادگی ادمو درک میکنه و حتی خیلی از درد و دل ها رو که نمیشه پیش کسی گفت دوست خوب بهترین گزینست ولی واقعا حرفتون درسته دوست بد از دشمن بدتره