2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

176 بازدید | 22 پست

دوس پسرم ک دو هفته بود دوس شده بودیم خونشون نزدیکمون بود خانواده‌ش فرستاد خاستگاری ک اصلا راضی نبودن بیان و اینک وقتی اومدن حرف زدیم و.. جواب خواسن و مامانم گف ۳ روز دیگ زنگ بزنید و دوس پسرم همش عروس خانم بهم میگف و ... ک مامانم چقد ازت خوشش اومده تا اینک پنجشنبه شب یهو گف مامانش ک مریض بوده فوت شده و ‌. ب من ک برو می زندگیت و امروز ک از جلو مغازشون رد شدم دیدم دروغ بوده بش یه دستی زدم ک اینجوری چرا دروغ گفتی گف یه مشکلی پیش اومده ک شرایط ازدواج ندارم بعد گف خانواده ام خوششون نیومده خب هم ن سه روز بم میگفتی دیگ 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا روز اول بم میگف از دروغ بیزاره

من بودم دیگه اسمش رو هم نمی آوردم،اونی که برای رهایی از موضوعی از جون مادرش مایه میزاره دیگه مشخصه چه شخصیتی داره

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)

حتی اگه سمتت اومد دورش و خط بکش آدم خیلی داغونیهه

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
من بودم دیگه اسمش رو هم نمی آوردم،اونی که برای رهایی از موضوعی از جون مادرش مایه میزاره دیگه مشخصه چ ...

من بمیره هم برام مهم نیس فقط هنگم ک آقا نمیخاسی میگفتی نمیخامت چرا اینجوری کردی تو ک پدر مادرتو دراوردی تا بیان خونه ما از خونه قهر کردی برام اونهمه کار کردی ک بیان فقط چیشد ک اینجوری کردی والا میگف نمیخام من مگ اسگول بودم بمونم