2777
2789
عنوان

پدر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 86 پست
هیچی ،هیچ کار نکن. تقصیر همجنس های خودمونه که خیابونو با عروسی اشتباه گرفتن

من به عنوان یه خانم کاملا باحجاب اگه همسرم توی خیابون نگاهش هرز بپره هیچ خانمی رو مقصر نمی دونم

مرد بااصالت و نجیب زاده به همسر خوش راضی میشه و به انتخاب خودش احترام میذاره

مشکل اینجاست که بی اصالتی مردها میفته گردن خانمها

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا بیخیال؟؟🙄 پدر خودتم همین کارا رو کنه میگی بیخیال؟🙄

بابای من نگاه میکنه تازه میگه بهاره دیدی زنه سرش لخت  بود🙄یا لباسش چه کوتاه بود😂

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
همین دیروز ی خانم چادری تاپیک زده بود ک پسرا متلک جنسی انداخته بودن بهشون  ادم بیمار بیمار ههه ...

اون که صد البته آدمهای بیماری هستن که حتی خانمهای محجبه رو هم مورد هدف قرار میدن ولی قبول کن خواهر،که پوشش و نجابت رابطه مستقیم با سلامت اخلاقی جامعه داره!

ما اگه میگیم خانم باید حجاب داشته باشه به خاطر راحتی و حفظ ارزشهای خودشه، در ضمن مردها هم باید چشم پاک باشن،خدا به زن و مرد فرمان داده چشمهاشونو حفظ کنند و اندامهاشون رو تا یه حدی که معین کرده بپوشانند

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

من پسرم می برم پارک اکثرا یه پارک خیلی بزرگ اسم نمی برم 

تیپم ساده س 

اما گاهی پیش میاد بخاطرگرما وقتی پارک خلوت روسری م بندازم رو شونه م 

موهام روشن 

هست 

یعنی کافیه حواسم نباشه یه مرد با بچه ش هم هست رد بشه 

با نگاهش چنان زل می زنه انگار تو عمرش زن مو روشن ندیده

اینم بگم منطقه ما جز مناطق مرفه تهران و میخام بگم آزادی پوشش هم زیاد 

با این تفاسیر وضعش این

اگر نظر خانم های سایت رو بخوای ، باید بری به خانم های خیابون بگی‌ در پوشش کارتن یخچال بیان بیرون، در غیر این صورت روشن فکرن و باعث تحریک آقایون

واسه راه راست بودن خانم ها، خودِ خانم ها باید سفت باشن و تلاش کنن

واسه راه راست بودن آقایون هم باز خانم ها باید تلاش کنن.

کلا به چشمشون آقایون یه سری گوسفند چوپان لازم هستن که هیچ اراده ای از خودشون ندارن.

شما هم عزیزم به عنوان فرزند کاری ازت برنمیاد ، اگر فقط نگاهش بچرخه بیخیال باش بهش، اگر تا الان خطایی ازش ندیدی بعیده اینجا به بعد کاری کنه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
من به عنوان یه خانم کاملا باحجاب اگه همسرم توی خیابون نگاهش هرز بپره هیچ خانمی رو مقصر نمی دونم مرد ...

این عدالت نیست که فقط از مردها بخوایم نگاهشون رو حفظ کنند🤚🛑‼️

هر دو جنسیت باید مراعات کنن،زنها حجابشون و مردها چشم و نگاهشون رو

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
واقعا همینه .اگه فقط بی حجاب باشن اشکالی نداره و خیلی جذابیت نداره عین خارجیا .اما بد حجابی خیلی بده

شلوار میپوشن ۲۰ سانت پایین پاشون پیداس خشتکشونم که پیداس یه تاپ یا نیم تنه میپوشن نافشون که پیداس سینه و گردنشونم زده بیرون صندل میپوشن ناخوناشونم لاک زده مثلاااا یه مانتو پوشیدن جلوشون باز آستیناشونم که تا آرنج کوتاه شالشونم که دیگه نمیندازن میندازن گردنشون 😶

الهی گاهی نگاهی 
من به عنوان یه خانم کاملا باحجاب اگه همسرم توی خیابون نگاهش هرز بپره هیچ خانمی رو مقصر نمی دونم مرد ...

بله حرف شما کاملا متین اما واقعا خانما هم دیگه خودشونو ول کردن 

من همین الان یه خانمی رو دیدم سرش لخت بود یه لباسی هم پوشیده بود که سی.نه و با‌.سنش کامل بیرون بود

همه ی مردا هم بهش نگاه میکردن یعنی همه ی مردا هیزن؟ نه دیگه اینجا خانم ام مقصره گل

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

فقط اونایی که میگن همه مردا نگاه میکنن

داری تو خیابون راه میری یکی رد میشه  چشمت میفته ولی دست خودته که برگردی با نگاه تعقیب و براندازش کنی یا سرتبندازی پایین و روتو برگردونی! و بین این دو دسته آدم تفاوت شخصیت از زمین تا آسمونه

همه هیز نیستن 

از دست شمام استارتر کاری بر نمیاد 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اگر نظر خانم های سایت رو بخوای ، باید بری به خانم های خیابون بگی‌ در پوشش کارتن یخچال بیان بیرون، در ...

هیچ چیزی بعید نیست عزیزم . خیانت حای توی سن ۵۰ سالگی هم میتونه اتفاق بیوفته چه ربطی داره! یبار لغزیدنه دیگه

شلوار میپوشن ۲۰ سانت پایین پاشون پیداس خشتکشونم که پیداس یه تاپ یا نیم تنه میپوشن نافشون که پیداس سی ...

دقیقا جاهایی که زیبایی بدن هست و بدون عیبه میتدازن بیرون .اما اگه همونا یه شلوار لی و تیشرت تنشون باشه واقعا انقد جلب توجه نمیکنن

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰