2777
2789
عنوان

آرمی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 42 پست
یه دوره مد بود مردم فقط به جاستین بیبر هیت میدادن بی دلیل الانم همونه  فقط شده بی تی اس خ ...

همیننن دقیقااا همین🤝

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

خداییش این همه تایپک میزنید برای کسی مهم نیست این همه میگید بی تی اس و...چقدر هم که مااارو میشناسن ش ...

والا ما که به کسی کاری نداریم هرجا میرم چار نفرر جم شدن دارن یا درباره کاربرای کم سن توهین می کنن یا ارمیا میخوام بدونم چشونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم هرکس یه سلیقه ای داره و هیت دادن درست نیس..اما توی یه سایت عمومی که معمولا واسه مشورت و سوال پ ...

مشورت و سوال دربارع حس ششم و خیانت و مادرشوهر و پدر شوهر و خواهر شوهر؟

از هشت هفت سال پیش ب ما میفگفتین زیر 16  جالبه

کلا کتابی حرف نزنی بچه زیر شونزه سالی از نظر ادمای این سایت

واقعا این بچه بازیارو بذارید کنار برید نماشا اونجا هم میتونید کلیپ بذارید یا ببینید هم تبادل نظر کنی ...

والا اینجا سایت عمومیه همونطور که خودتون می دونین ولی نمیدونم چرا چپ میرم راس میام نمی بینم کسی به تاپیکای خیانت و حس ششمی توهین کنه یا انتقاد 

خودت چن سالته دوست عزیز؟

والا اینجا سایت عمومیه همونطور که خودتون می دونین ولی نمیدونم چرا چپ میرم راس میام نمی بینم کسی به ت ...

خب عزیزم وقتی توهین نمیکنن شما کلا بگیر کسایی که تو این سایت هستن از چی خوششون میاد...:))امیدوارم بفهمی چی میگم
سن یه عدده  

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
مشورت و سوال دربارع حس ششم و خیانت و مادرشوهر و پدر شوهر و خواهر شوهر؟

نه هرکسی با توجه به سنش سوال میپرسه من تو این تاپیکا نمیرم چون ربطی بهم نداره ولی به غیر اینا خیلی دیدم واسه کنکور مثلا یهو مشاور پیدا شده و کمک کرده

یک عددintp:))))
درستو بخون بعدش پشیمون میشی که چرا انقدر پیگیر اینا بودم...

فکر کردم دیدم یکم انگار تند حرف زدم باهات ببخشید واقعا

بابت۵۰ گفتنم هم

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺