2777
2789
عنوان

سلام ، دلیلش چیه؟

34 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من در دوران قاعدگیم باسنم خیلی جوش میزنه، ببخشید ببخشید جوش های چرکی توی نت خوندم بخاطر مشکل تخمدان؟ خیلی ترسیدم شماهم اینجوری میشین؟؟

توی روبیکا ب خانم دکتر پیام بده خداخیرش بده الهی هرچی میخاد گیرش بیاد فقط باید اعتماد داشته باشی تا کمکت کنه رایگانه

@InaznamoAynaz

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شما پرستاری؟ دلیلش چیه؟

من زیاد اطلاع ندارم خانوم دکتر کمکت میکنه عالیه کل خانواده و دوستای من رو درمان کرده خداخیرش بده فقط اعتماد داشته باش بهش

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
 خب شماهم که داری دکتر زنان میشی ! اطلاع نداری؟

من الان تازه سال اولم هیچ اطلاعی ندارم از خانم دکتر بپرس