2777
2789

من حالم خوبه تقریبا زندگیم رو رواله.. ولی وقتی پدر و مادرم دعوا میکنن به هر دلیلی (کوچک و بزرگ).. دلم خیلی میشکنه..دلم آرامش میخواد. گاهی وقتا حس میکنم که اضافیم تو این خونه.. سی سالمم هس.. خجالت میکشم از خودم که کار درست حسابیم ندارم.. آرزو میکردم کاش میرفتم یه جا دور تنها برا خودم.. هیچ عشقی هم تو زندگیم نیس که دلمو خوش کنم بهش.. یا خواستگاری ..خیلی حس تنهایی میکنم....بعضی وقتا فکر میکنم کاش که اصلا زنده نبودم... ولی زندگیو دوس دارم .. اما خیلی کم میارم.. هم این حس تنهایی و هم این بحثای تو خونه.. همم نبود ثبات شغلی..

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤

منم ۳۰ سالمه میخوام جدا بشم از زندگی مشترک خیری ندیدم والا

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاهی دلم میخواد برم یه جا که هیچکی نباشه خواهر و برادرم بیمار روان هستند ارامش نداریم از دستشون

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
انقد زندگی سخت شده که منم دوس دارم سربزارم بیابون حالاومن یه بچه کوچیک دارم اوضاع مالی داغون همش ب ...

بیشتر از همه چی این بحثای تو خونه آدمو اذیت میکنه..

امید و توکلت به خدا باشه عزیزم . توی زندگی همه گرفتاری هست که چاره ای جز صبر نداریم

ممنون عزیزم.. کاش این قدر تنها نبودم.. تو زندگیم فقط مدر و مادرم هستن که اونا هم بیشتر وقتا در حال بحث کردن

ممنون عزیزم.. کاش این قدر تنها نبودم.. تو زندگیم فقط مدر و مادرم هستن که اونا هم بیشتر وقتا در حال ب ...

منم این روزا خیلی داره برام سخت میگذره و احساس پوچی و تنهایی دارم ولی خب با غصه هم مشکل حل نمیشه..‌‌.

کاربری دوتا همکلاسی🌱