2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

394 بازدید | 17 پست

درمان داره؟ یافقط همون اصلاح برنامه غذایی وکم کردن وزن،،،  کسی لیزر رفته بااین مشکل؟ موهای زائد خستم کردن میترسم برم انجام بدم بی فایده باشی🥲

ازبس ریزش مو پیداکردم دارم کچل میشم

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاح سبک تغذیه عالیه

من عاشق کشورم و رهبر شهیدم هستم . خدایا محافظ رهبر عزیزتر از جانم امام مجتبی باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت و مدافعان و محافظان وطن واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

برا من با زایمانم خوب شد.

شاید شدید نبود،نمیدونم.

ولی برا موی زاید دکتر بهت قرص میده بگی

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
من با رازیانه و قرص کیستاپ کنترلش کردم 

یه نفر تاپیک زده بود اگه پرولاکتین بالا باشه نباید رازیانه بهوری منم خریدم ولی پرولاکتینم خیلی بالاست

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
یه نفر تاپیک زده بود اگه پرولاکتین بالا باشه نباید رازیانه بهوری منم خریدم ولی پرولاکتینم خیلی بالاس ...

آره اگه بالا باشه رازیانه ضرر داره ولی من خیلی وقته دارم میخورم پرولاکتینمو نمیبره بالا 

تنبلی تخمدان با سونو معمولی نشون داده میشه خواهشا بگین

سونوگرافی با ازمایش هردودکتر مینویسه تشخیصش اسونه علائم هاشو داری؟ 

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

یه نفر تاپیک زده بود اگه پرولاکتین بالا باشه نباید رازیانه بهوری منم خریدم ولی پرولاکتینم خیلی بالاس ...

از ازمایش کلی میشه فهمید پرولاکتین بالا یا پایینه؟ 

سونوگرافی با ازمایش هردودکتر مینویسه تشخیصش اسونه علائم هاشو داری؟ 

من سونو دادم گفت مشخص تیست بعد کفتم علائم دارم و ارثی هست گفت کیست ها خیلی ریزن ازمایش دادم مشخص شد

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.