2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بلدی؟

اکانت قبلیم که تو نی نی سایت بودم همینکارو میکنم.. ی جورایی قدرت ماورایی دارم... به خیلیا خیلی چیزای زندگیشونو گفتم که کاملا درست بود و همه راضی بودن از کارم...ولی نی نی یار فک کرد از خدم میگم برای همین حذفم کرد.. برای همین دگ تو نی نی سایت ازین حرفا نزدم..

اکانت قبلیم که تو نی نی سایت بودم همینکارو میکنم.. ی جورایی قدرت ماورایی دارم... به خیلیا خیلی چیزای ...

مشه منم بگی 😊😊

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
اکانت قبلیم که تو نی نی سایت بودم همینکارو میکنم.. ی جورایی قدرت ماورایی دارم... به خیلیا خیلی چیزای ...

بهار....

لطفابمن بگو فردموردنظرامسال به رشته دلخواهش میرسه؟؟

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

منم خیلی دلم میخواد

نزنیا بخدا قسم من چند هفته پیش گول خوردم تو همین نی نی سایت یع خامی گفته خاتم موسوی فالگیره وکارش خیلی درسته وازاین حرفا منم ساده پولم نداشتم رفتم ازداداشم قرض کردم به حساب این شیاد وارد کردم گفت صد درصد مشکلت رو حل میکنم حالا بعد اون مدت اصلا تلفنم رو جواب نمیده این فالگیرا ورمالها بخدا یه مشت دزدن پولت رو حروم نکن من که ازش راضی نیستم خدا هم ازش نگذره