2777
2789
عنوان

پماد ام جی

6202 بازدید | 13 پست

خانما پماد ام جی استفاده کردین جواب گرفتین؟؟؟من بعد زایمان طبیعی بواسیر گرفتم دو هفته میشه که دارم درمان میکنم یه هفته پماد زدم عالی بودم یه روز ببخشید مدفوعم سفت شد زخم شدم خونریزیم دارم امروز اولین روزه دارم ازین پماد مصرف میکنم خواهش میکنم اگه برای درمان بواسیرو خونریزی و زخم مقعد راهی بلدین بگین ممنون میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هروقت میرم سرویس خون میاد با اینکه مدفوعم سفت نیس 

این پماد رو چن روز استفاده کن اگه دیدی خونریزیت قطع نشد برو دکتر

اون خونریزی بخاطر اینه که مقعدت زخم شده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
این پماد رو چن روز استفاده کن اگه دیدی خونریزیت قطع نشد برو دکتر اون خونریزی بخاطر اینه که مقعدت زخ ...

شماهم اینحوری بودین؟ خون ریزی چند روزه خوب میشه من قبلنام اینجوری شده بودم ولی توجه نمیکردم اصلا الان چون میترسم خیلی حساس شدم بیشتر توجه میکنم 😭😭😭

شماهم اینحوری بودین؟ خون ریزی چند روزه خوب میشه من قبلنام اینجوری شده بودم ولی توجه نمیکردم اصلا الا ...

اره منم الان ۶ سالی هست بعد از زایمانم این مشکلو دارم .تعطیلات عید رفتم مسافرت مدام خونریزی داشتم پشتم وحشتناک زخم بود هرچقدر انتی هموریید زدم فایده نداش همینجا بهم گفتن ام جی بزن ۲ روز استفاده کردم البته چیزای ملین هم خوزدم تا بعد ۲ روز خونریزیم قطع شد بعد از اونم چن باری اینجوری شدم که چون خونه بودم سریع استفاده کردم تاثیر داشت همه اینا به کنار لگن آب ولرم خیلی خیلی خوبه منم اونم استفاده میکنم وقت کنم هفته ای ۲ ۳ بار به مدت ۲۰ دیقه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹