2777
2789
عنوان

به نظرتون...

38 بازدید | 5 پست

سلام ، من ی رمان رو چندماهی میشه که شروع کردم به نوشتن الان با اینکه نزدیک 40 صفحه میگذره یکم نا امید شدم نسبت به موضوعم ، در تاپیک های قبلی هم گفتم ولی خب بازدید زیادی نخورد و نظرات بهم کمک نکرد 

برای همین میخوام صفحه اولم رو آپلود کنم و نظر بدید ، موضوعم داستانی ولی در عین حال روانشناختی 

یه دختری که پرورشگاهی و اوایل داستان با جو اونجا بیان میشه ولی برای بعدش یسری ایده دارم 

هیچ پسری هم نمیخوام بذارم تو داستان که مثلا بیاد قهرمانش بشه و خودش روی پاهای خودش ایستاده و سنش رنج 13 ساله ، قصد دارم که در آینده بنویسم وکیل شده و...

من سنم کمه و تجربه اجتماعی زیادی ندارم اما نسبت به همسن هایم پخته تر هستم یکم ، روایت و داستانم هم به جو زندگیم خیلی آشنا نیست اما میتوانم تصور کنم ، در ضمن سن من از شخصیت واقعی بیشتره ولی رشته ای که میخوانم ربطی به انسانی و وکالت نداره 

به نظرتون چطوری ادامه بدم جذاب میشه و شما به عنوان مخاطب خوشتون میاد ؟ 

اگه هم بگین چطور باید تصویر آپلود کنم ، ممنون میشم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من خودم از قصه هایی که شخصیتش کم سن و ساله خوشم نمیاد هر قدر هم جذاب مگه زود بزرگ بشه🤦‍♀️🤣🤣

نه داستان به زمان حال روایت میشه ولی ی چند صفحه بعد زمانش عوض میشه و طرف بزرگ میشه 😂

نگران نباش خودمم همینطورم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه داستان به زمان حال روایت میشه ولی ی چند صفحه بعد زمانش عوض میشه و طرف بزرگ میشه 😂 نگران نباش خو ...

خوب  خوبه پس بنویس میخونم من دوست داشتی تو تاپیکای نویسندگیت تگم کن🙏😍😍❤️

goftino.com/c/KRwiEe
خوب  خوبه پس بنویس میخونم من دوست داشتی تو تاپیکای نویسندگیت تگم کن🙏😍😍❤️

مرسی ولی خب کسی دنبال این نوع تاپیک ها نیست ظاهرا ...

هرچی تاپیک منفی و الکی و حال خراب کنه بازدیدش بیشتره 

الان این چندمین تاپیکی هست ک میذارم 

مرسی ولی خب کسی دنبال این نوع تاپیک ها نیست ظاهرا ... هرچی تاپیک منفی و الکی و حال خراب کنه بازدیدش ...

موافقم منم بیشتر آهنگ و متن دلم میخاد بزارم که استقبال نشد

goftino.com/c/KRwiEe