2777
2789
عنوان

بیبی‌ چک

122 بازدید | 10 پست

هفت روز ب موعدم مونده تو اقدامم‌ دو ماهه

رفتم امروز بی‌بی چک خریدم 

علاییمم‌ تیر کشیدن‌ تخمدان چپو و بیشتر راست

تیر کشیدن سینه چپ

تکرر ادرار 

یکمی حالت تهوع

بدخلقی

چ کنم بزنم بی‌بی چک

کسی بوده زود تر از موعد بیبی‌ بزنه نتیجه بگیره

چون فردا میخام برم مسافرت استرس دارم

- قَوی‍‍ تر اَز دیروز!⁦:^)⁩ 🫀🌵️ 

من ۳ ۴ روز قبل از موعد زدم هاله انداخت یه شب قبل موعد پررنگ شد

منم سینه درد و تکرر ادرار داشتم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من دقیقا توی بارداری قبلی از ۴ روز قبل نشون میداد و پررنگ ، اما نموند برام متاسفانه....

الآنم مثل شما ۶ روز مونده به موعدم و درد زیر شکم و کشاله ران و کمر ..مثل درد پریودی هی میاد و میره،الان حدود ۱ هفته بیشتره این علایم دارم ..دایم گر گرفتگی دارم

[QUOTE=299714400]من ۳ ۴ روز قبل از موعد زدم هاله انداخت یه شب قبل موعد پررنگ شد منم سینه درد و تکرر ادرار داشتم[/QUOTE من سه روز قبلش زدم اصلا هیچ‌معلوم نشد اما سه روز از موعدم‌گذشت چک کردم مثبت شد سینه درد و تکرر ادرار دارم هنوزم

[QUOTE=299714400]من ۳ ۴ روز قبل از موعد زدم هاله انداخت یه شب قبل موعد پررنگ شد منم سینه درد و تکرر ...

هفته چندی؟من هفته ۱۳ هستم تازگیا سینه درد خوب شده ولی تکرر ادرار دارم البته مثل اوایل نیست

من لقاحم خیلی زود صورت گرفت چون عدد بتام ۳روز بعد از موعد ۱۰هزار بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
هفته پنجمم سونو اینا تا هفته ۱۲نمیرم کلا بچه دوممه

بسلامتی.

هفته دوازدهم باید بری ان  تی نمیخوای هفته ۸ واسه صدای قلبش بری؟

من اشتباه کردم هفته ۵ هم رفتم سونو چون عدد بتام بالا بود ترسیدم خارج رحمی یا مولار باشه رفتم سونو الکی الکی 

ولی هفته ۸ رفتم صدای قلبشو شنیدم اون هفته هم رفتم ان تی

واااای منم مثل شمام 

هشت روز مونده به پری‌

دقیققققق علایم شما و دارم. سینه چپم درد میکنه حتی حس میکنم ورم داره. یکروز تخمدان چپم درد میکنه و تیر میکشه یکروز باز تخمدان راست 

میزنن به کشاله رانم .‌‌‌‌‌زیردلم درد میکنه .

من الان 22 سیکلم 

سیکل هام 30 هست تقریبا 

من کیت استفاده کردم 17.18.19 تخمک گذاریم بودم فکرکنم