2777
2789
عنوان

برگشت ولی بدموقع💔🙂

582 بازدید | 27 پست

بعد۱۱سال عشق وعاشقی وجنگیدن و حلقه خریدن و ده هابار خاستگاری کردن و جنگیدن ک بابام راضی بشه اسمم تتوعه رودستش عگسم روقلبش ولم کرد رف بایه دختر دیگ بدون خدافظی ولم کرد و. رفت ب راحتی....حالا من ت مرحله اشنایی بایه پسریم ک خانوادم راضین پسربدی نیس خوبه ولی دروغ چرا نمیتونم دیگ عاشق بشم اما این خیلی مهربونه...حالا اون دوس پسرم برگشت باگریه التماس ک من دوست دارم اشتباه کردم ولی پلای پشت سرشو تک ب تک خراب کرد و بهش گفتم من نامزد دارم برو نمیخامت گریه میکرد ک دروغ میگی ولی من واقعا نمیخامش خیلی نامزدی کرد

ایناروگفتم ک بگم اونی ک ول میکنه میره مطمئن باشید زماتی برمیگرده ک دیگ عاشقش نیستین عین من پس اشک برای هیج بی لیاقتی نریزید ک خدا پلن قشنگ تری براتون داره😘❤️

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبولش نکن هرگز 

ولی تا عاشق نشدی کسیم انتخاب نکن 

کلا مجبور نیستی با یکی باشی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

موندم اون دختره چجوری تتو هارو تحمل میکنه واقعا بعضیا عجیب....... ن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
دقیقا منم همینو تجربه کردم روزی برمیگردن که دیگه خیلی دیر شده 

خیلی خیلی دیر برمیگردن و پشیمون

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
کاش مال منم برکرده،،،،اونم بدون خداحافظی سرد شد رفت،،،،کاش یه پسر مهربون سرراه من قرار بکیره،واسم دع ...

برمیگرده مطمئن باش یه زمانی میاد ک ت اصلا بهش فکرنمیکنی اوو منو این براهم میمردیم همش کنارهم بودیم اشک میریختیم براهم ولی حالا ب هیجامه‌‌‌‌

برامن ک برگشت ولی بازم رفتاراشو تکرار کرد😐بازم میحام بزارمش کنار 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

برمیگرده مطمئن باش یه زمانی میاد ک ت اصلا بهش فکرنمیکنی اوو منو این براهم میمردیم همش کنارهم بودیم ا ...

حتی اگه رابطه مجازی باشه،،بعد یه دفعه دیدن؟

قول ازدواج و ...