2777
2789
عنوان

اسم آرتا؟

3850 بازدید | 22 پست

تو نظرسنجی قبلی بیشتر گفتن آرتا 

یکم تحقیق کردم یسریا مسخره کرده بودن ک اسم دختره دو دل شدم فردا بچمو مسخره نکنن 

حالا شما بین آرتا و آدرین و آرین نظر بدین

تعداد رای : 44
نظرسنجی
آرتا
16
36%
آدرین
12
27%
آریا
16
36%

آریا یا آرین ؟ 

آرین بهتره به نظرم هرچند معنیش یکیه

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هر اسمی بزاری امکان داره بعضی ها مسخره کنن

اسم ارتا هم اسم قشنگی هست هم اسم ایرانی 

هر چی خودت دوست داری بزار 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

آرتا قشنگه و اسمی نیست که کسی بخواد مسخره کنه ولی بین این سه تا من آدرین رو میپسندم

آدریان هم هست

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
شما هر اسمی بزاری امکان داره بعضی ها مسخره کنن اسم ارتا هم اسم قشنگی هست هم اسم ایرانی  هر چی ...

اسم پسر دایی ام هم رادمان هست بعضی ها مسخره کردن ولی نظر دیگران مهم نیست

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
چرا مسخره کردن چی میگن؟

رادمان اسم اصیل ایرانی هست بعضی ها اومدن گفتن باید میزاشتین محمد یا علی بعد چند نفر گفتن یاد ریدن می افتیم 

ببخشید خیلی واضح گفتم 😅

طفلی بچه😢آرتا و مسخره میکنن به نظرت؟

نه به نظرم من اسم پسر عموم ارتا هست الان تقریبا ۱۶ الی ۱۷ سالشه ولی تا الان کسی مسخرش نکرده 

اتفاقا عاشق اسمش هم هست