2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو و آشپز

169 بازدید | 10 پست

بچه ها طرز تهیه ترشی بادمجان و ترشی سیر با رب انار چجوریه؟ 

بادمجون های کوچولو اندازه گردو خریدم و دیشب وسطشو یه خط انداختم گذاشتم جوشید نه نرمه نه سفت 

بعدش چیکار کنم؟ 

وسط بادمجونا چی بریزم؟ 

نمک و سرکه به چه اندازه بریزم؟ 

لطفا دستور کاملشو بهم بگین

عزیزم سرچ کن دقیق یاد میگیری، من قبلا درست میکردم با تمبر هندی و رب انار خیلی محشر میشد، 

بادمجونا رو خورد میکردم و با یه مقدار سرکه و آب میپختم در خدی که له نشه، بعد سیرو نگینی میکردم و با نمک و زردچوبه همه رو مخلوط میکردم و ترکیب سرکه و رب انار و تمبر هندی رو اضافه میکردم، یه مقدار نعنا یا پونه خشک هم معطرش میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ت دل بادمجون یکم سیر و پونه ونعنا خشک یا تازه فلفل نمک قاطی کن بریز تو دلش انقد خوشمزه میشه سالیان سال همین و درست می‌کنی راستی اگه گلپر هم داری یکم خوردش کن تو مواد پونه نعنا بریز

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
با هویج و سبزی و سیر هم میشه توشو در کرد همشو رنده میکنی میریزی تو بادمجون خیلی خوشمزه میشه 

نمک رو هم بریزم وسط بادمجون یا بریزم توی سرکه؟ 

و اینکه بادمجون رو از دیشب تا الان گذاشتم آبش بره کافیه یا بیشتر بزارم بمونه؟ 

ت دل بادمجون یکم سیر و پونه ونعنا خشک یا تازه فلفل نمک قاطی کن بریز تو دلش انقد خوشمزه میشه سالیان س ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

راسی از دیشب گذاشتم آب بادمجونا بره کافیه یا بیشتر بزارم بمونه؟ 

و سرکه و نمک به چه مقدار بریزم؟ 

یه قاشق نمک برای یه شیشه 400 گرمی خوبه؟ 

مرسی عزیزم از راهنماییت  راسی از دیشب گذاشتم آب بادمجونا بره کافیه یا بیشتر بزارم بمونه؟  ...

بله گلم دیگه آبش رفته اره گلم هر شیشه ۱قاشق غذا خوری کافیه تو مواد شم ی کم نمک بزن خیلی خوشمزه میشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بله گلم دیگه آبش رفته اره گلم هر شیشه ۱قاشق غذا خوری کافیه تو مواد شم ی کم نمک بزن خیلی خوشمزه میشه& ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون لطف کردین 😘😘

ببخشید یه سوال دیگه دارم اینکه میگن با حالت ناپاک بودن وقتی غسل به گردن آدمه ترشی کپک میزنه و خراب میشه راسته؟ 

مرسی عزیزم از راهنماییتون لطف کردین 😘😘 ببخشید یه سوال دیگه دارم اینکه میگن با حالت ناپاک بودن وقت ...

فدات شم نوش جونت من خودم ب این چیزی ک گفتی اعتقاد دارم سعی کن تمیز باشی و با بسم الله شروع کنی خودم مذهبی نیستم ولی اعتقادمه الاهی ب سلامتی و شادی بخورین