عزیزم سرچ کن دقیق یاد میگیری، من قبلا درست میکردم با تمبر هندی و رب انار خیلی محشر میشد،
بادمجونا رو خورد میکردم و با یه مقدار سرکه و آب میپختم در خدی که له نشه، بعد سیرو نگینی میکردم و با نمک و زردچوبه همه رو مخلوط میکردم و ترکیب سرکه و رب انار و تمبر هندی رو اضافه میکردم، یه مقدار نعنا یا پونه خشک هم معطرش میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ت دل بادمجون یکم سیر و پونه ونعنا خشک یا تازه فلفل نمک قاطی کن بریز تو دلش انقد خوشمزه میشه سالیان سال همین و درست میکنی راستی اگه گلپر هم داری یکم خوردش کن تو مواد پونه نعنا بریز
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مرسی عزیزم از راهنماییتون لطف کردین 😘😘 ببخشید یه سوال دیگه دارم اینکه میگن با حالت ناپاک بودن وقت ...
فدات شم نوش جونت من خودم ب این چیزی ک گفتی اعتقاد دارم سعی کن تمیز باشی و با بسم الله شروع کنی خودم مذهبی نیستم ولی اعتقادمه الاهی ب سلامتی و شادی بخورین
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️