2821
2789
عنوان

خونریزی

151 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها خوبید همه ؟

یه سوال دارم اگه کسی تجربه داره لطفن کمکم کنه 

از زمان پریودیم تقریبن پنج روز گذشت وامروز خونریزی دوباره دارم تا حالا اینجوری نشدم . ازدیشبم شکم درد داشتم با بدن درد واستخون دردچی میتونه باشه 

نکنه باردارم😲😑

خونریزیم لکه بینی نیس دارم خون میبینم یعنی ولی نه شدید مثل پریودی ونه کم مثل لکه 

تا حالا اینجوری شدید. وای شکم دردم کم وزیاد میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کی ت بارداری پریود میشه😐😐😐😕 

برو دکتر احتمالا تنبلی یا کیست داری

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
این دیگه چیه مگه ادم خونریزی میکنه تو تنبلی

😂 مگ ادم ت بارداری خونریزی داره؟؟ عزیزم خونریزی یعتی دهانه رحم باز میشه

دیواره های رحمت ریزش میکنه 

ریزش کنه خب دوباره دیواره جدید میسازه 

خب وقتی بچه ای باشه 

دیواره رحم ریزش نمیکنه ک جدید بسازه برای جنین 

اگه هم ریزش کنه مشخصه سقط میشه 

بله من تنبلی دارم و چنیدن بار زودتر پریود شدم و با مقدار کم 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
😂 مگ ادم ت بارداری خونریزی داره؟؟ عزیزم خونریزی یعتی دهانه رحم باز میشه دیواره های رحمت ریزش میکنه ...

واقعن؟ یعنی این پریودیا دیواره ی رحم ریزش میکنه😦😑هیچوقت درموردش تحقیق نکردم فک کردم از داخل رحم خون میاد بیرون فقط که اونم معلوم نیس ازکجاس

واقعن؟ یعنی این پریودیا دیواره ی رحم ریزش میکنه😦😑هیچوقت درموردش تحقیق نکردم فک کردم از داخل رحم خو ...

منو بگو همش فک میکردم درحال سقط جنینم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂همش فک میکردم چجوریه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز