2777
2789
عنوان

بی تی اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 109 پست

اصلا هم دلت رو به بورسیه خوش نکن

کره خیلی سخته بورسیه گرفتنش

میفهمم کلی سناریو چیدی ولی وقتی بفهمی چه خبریه اونجا حالت خیلی بد گرفته میشه

من واسه مسافرت میرم ایشالا یه سال دیگه ولی من با اینکه دانشجوام میبینم چقددددرررر بورسیه گرفتن سخته خصوصا کره

کاربری مال ۲ نفره🦥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ب بی تی اس توهین کنی ب همه طرفدارشون توهین کردی درک اینو داری بفهمی؟فشار ک هیترا میخورن، اخه با ...

من کجای حرفام توهین کردم چند سالته ؟ سواد داری ؟ اونقدری که من فن بودم تو نصفشم نبودی 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اصلا هم دلت رو به بورسیه خوش نکن کره خیلی سخته بورسیه گرفتنش میفهمم کلی سناریو چیدی ولی وقتی بفهمی ...

آره کره برای سفر خیلی حالم میده ولی راست میگی تو شهر غریب اونم تنها بده 

اگه شد بورسیه بگیرم که میرم اگه نشد که هیچ 

خب پس چیکار کنم تو میگی فراموش کنم چطوری 

فراموش که نمیشه کنی باید قسمتی از زندگیتو بزاری برای فن بودن نه همش رو تایم خالیتو بزار برای فنگرلی استریم و رای گیری بقیش رو بخون و به فکر ایندت باش

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
😂😂😂 بدم میاد از رویایی فکر کردن کل زندگی رو که نباید وقف بی تی اس کرد باید هم زندگی کنی هم فن گرل ...

دقیقا

خیلیا که سنشون پایینه نمیفهمن

یه مقدار که عاقل تر شن میفهمن بی تی اس باید الگوشون باشه

تلاش و اخلاق و ...

حمایت خالی که فایده نداره

باید استفاده کنی

کاربری مال ۲ نفره🦥
لعنت بر هیتر ها 

تو حتی فرق هیت دادن با حرف عادی رو تشخیص نمیدی فنای تاکسیک

من کجای حرفام توهین کردم چند سالته ؟ سواد داری ؟ اونقدری که من فن بودم تو نصفشم نبودی 

اونقدریم ک من سواد دارم ت نصفشم نداری

اگ فن بودی الان اینجا حرف زیادی نمیزدی 

اوکی؟ 

_army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید! 
دقیقا خیلیا که سنشون پایینه نمیفهمن یه مقدار که عاقل تر شن میفهمن بی تی اس باید الگوشون باشه تلاش ...

تازه به من میگن هیت میدی نیو ارمیا خیلی تاکسیکن خیلی زیاد

آره کره برای سفر خیلی حالم میده ولی راست میگی تو شهر غریب اونم تنها بده  اگه شد بورسیه بگیرم ک ...

بورسیه خیلی سخته

مسافرت خوبه

کره هم شرایط زندگیش سخته

همه چی گرونه جز لباس

همیشه هم یادت باشه که فقط بی تی اس رو حمایت نکنی

استفاده کن از تجربه هاشون

یه سری چیزا اینقد خوبن که معتادشون میشیم و به خودمون که میایم میفهمیم کل زندگیمون رو از دست دادیم و دل خوش کردیم

کاربری مال ۲ نفره🦥