cuteeeeee مدیر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 عنوان بی تی اس | مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 109 پست انقدز دوستشون دارم که الان میخوام ۲۴ سالم که شد بورسیه بگیرم برم کره جیمین عاشقشم همه اعضا و جیمین رو دوست دارم امیدوارم که وقتی شدم ۲۵ سالم دوباره بیان جیمیییییین عشقمهههههه 1402/04/17 | 10:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8449 اصلا هم دلت رو به بورسیه خوش نکنکره خیلی سخته بورسیه گرفتنشمیفهمم کلی سناریو چیدی ولی وقتی بفهمی چه خبریه اونجا حالت خیلی بد گرفته میشهمن واسه مسافرت میرم ایشالا یه سال دیگه ولی من با اینکه دانشجوام میبینم چقددددرررر بورسیه گرفتن سخته خصوصا کره کاربری مال ۲ نفره🦥
kim_lisa عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 5278 لعنت بر هیتر ها ++++++++++++++++ _army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید!
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 درس بخون به فکر ایندت باش من چهارساله ارمی هستم چند وقت دیگه میشه پنج سال توام از الان سعی کن زندگیت ... خب پس چیکار کنم تو میگی فراموش کنم چطوری
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 وقتی ب بی تی اس توهین کنی ب همه طرفدارشون توهین کردی درک اینو داری بفهمی؟فشار ک هیترا میخورن، اخه با ... من کجای حرفام توهین کردم چند سالته ؟ سواد داری ؟ اونقدری که من فن بودم تو نصفشم نبودی «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 اصلا هم دلت رو به بورسیه خوش نکن کره خیلی سخته بورسیه گرفتنش میفهمم کلی سناریو چیدی ولی وقتی بفهمی ... آره کره برای سفر خیلی حالم میده ولی راست میگی تو شهر غریب اونم تنها بده اگه شد بورسیه بگیرم که میرم اگه نشد که هیچ
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 خب پس چیکار کنم تو میگی فراموش کنم چطوری فراموش که نمیشه کنی باید قسمتی از زندگیتو بزاری برای فن بودن نه همش رو تایم خالیتو بزار برای فنگرلی استریم و رای گیری بقیش رو بخون و به فکر ایندت باش «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 من کجای حرفام توهین کردم چند سالته ؟ سواد داری ؟ اونقدری که من فن بودم تو نصفشم نبودی از طرز حرف زدن معلومه طرفدارشون نیستی
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8449 😂😂😂 بدم میاد از رویایی فکر کردن کل زندگی رو که نباید وقف بی تی اس کرد باید هم زندگی کنی هم فن گرل ... دقیقاخیلیا که سنشون پایینه نمیفهمنیه مقدار که عاقل تر شن میفهمن بی تی اس باید الگوشون باشهتلاش و اخلاق و ...حمایت خالی که فایده ندارهباید استفاده کنی کاربری مال ۲ نفره🦥
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 لعنت بر هیتر ها تو حتی فرق هیت دادن با حرف عادی رو تشخیص نمیدی فنای تاکسیک «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 منم با خودت ببر😊 ای کاش میشد من خودمم گیر کردم امیدوارم
kim_lisa عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 5278 من کجای حرفام توهین کردم چند سالته ؟ سواد داری ؟ اونقدری که من فن بودم تو نصفشم نبودی اونقدریم ک من سواد دارم ت نصفشم نداریاگ فن بودی الان اینجا حرف زیادی نمیزدی اوکی؟ _army_ تا وقتی مهم بودید،که آدم بودید!
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 دقیقا خیلیا که سنشون پایینه نمیفهمن یه مقدار که عاقل تر شن میفهمن بی تی اس باید الگوشون باشه تلاش ... تازه به من میگن هیت میدی نیو ارمیا خیلی تاکسیکن خیلی زیاد «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8449 آره کره برای سفر خیلی حالم میده ولی راست میگی تو شهر غریب اونم تنها بده اگه شد بورسیه بگیرم ک ... بورسیه خیلی سختهمسافرت خوبهکره هم شرایط زندگیش سختههمه چی گرونه جز لباسهمیشه هم یادت باشه که فقط بی تی اس رو حمایت نکنیاستفاده کن از تجربه هاشونیه سری چیزا اینقد خوبن که معتادشون میشیم و به خودمون که میایم میفهمیم کل زندگیمون رو از دست دادیم و دل خوش کردیم کاربری مال ۲ نفره🦥
cuteeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 519 تو حتی فرق هیت دادن با حرف عادی رو تشخیص نمیدی فنای تاکسیک توییی که اگه اینقدر طرفدارشون بودی میفهمیدی داری چی میگی