سلام این مدت خیلی بخاطر فشار روانی و اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و اینا خیلی اذیت میشم و تا مرز سکته میرم فکم درد میگیره قلبم درد میگیره و کاملا علائم سکته بهم دست میده خیلی ناراحتم خیلی مشکلاتم زیاده ناراحتم از اینکه ایران بدنیا اومدم خودم هیچوقت نمیخوام بچه دار شم اگه تو ایران باشم مردم نون ندارن بخورم خودمون زیر فشاریم ....اگ خدا هست پس کوش؟پس چرا هیچ کمکی نمیکنه؟پس چرا روز ب روز بدبخت تر میشیم؟انقد گاهی وقتا فکر میکنم ک باید قرص بخورم تا آروم شم
ای بابا بعضی ها نمیدونم واقعا خر هستن یا خودشونو به خریت میزنن، رفتم پلاستیک فروشی ظرف در دار بخرم گفت پول بده و کارت نکش مالیات بستن و این ظرفا هم قبل عید ارزون تر بود خلاصه بحث اقتصادی شد طرف گفت یه عده هستن هم به مردم فشار میارن هم دارن سران مملکت رو پیش ما خراب میکنن، تا تهش بخون که همه مثل ما عاقل نیستن
صد در صد ما هر چی میکشیم از همین ملت میکشیم میخوام برم دکتر ی کاری کنم ک دیگه بچه نیارم بچه ...
آره خدایی همه جای دنیا بچه از وقتی به دنیا میاد ساپورت میشه تا وقتی بهترین خونه و ماشین بخره، ما باید مثل خر جمع کنیم تا شاید چیزی برای آینده اش جمع کنیم
ای بابا بعضی ها نمیدونم واقعا خر هستن یا خودشونو به خریت میزنن، رفتم پلاستیک فروشی ظرف در دار بخرم گ ...
میدونم صد در صد همینه برو نگا کن مردمو صف میکشن واسه خرید پراید واسه خرید چیزی ک هزااار برابر شده ینی واقعا واسه دختری ب سن من نیست ک انقد حالت سکته بهش دست بده مردم خر تشریف دارن خودشونو میزنن ب خریت زندگی ماها رو هم با زندگی خودشون ب آتیش کشیدن ایشالا خیر نبینن
آره خدایی همه جای دنیا بچه از وقتی به دنیا میاد ساپورت میشه تا وقتی بهترین خونه و ماشین بخره، ما بای ...
ک اونم نمیتونیم ما جوونا زندگیمون سوخت عمرمون سوخت امید ب زندگیمون صفره فقط داریم تحمل میکنیم فقط داریم میسازیم خسته شدیم ن میتونیم بریم سر کار شغل نیست نه میتونیم غذا درست و درمونی بخوریم نه میتونیم لباس خوبی بپوشیم نه میتونیم خونه حتی رهننن کنیم نمیتونیم ماشین بخریم اصن همه ی اینا ک نیاز های اولیه ی انسان هستن رو ما نداریم ببین چقدر بدبختیم
ک اونم نمیتونیم ما جوونا زندگیمون سوخت عمرمون سوخت امید ب زندگیمون صفره فقط داریم تحمل میکنیم فقط د ...
عزیزم ما نسل سوخته ایم، متاسفانه توی تاریخ بدبخت ترین نسل ما بودیم من که متاهلم فقط از خدا میخام زندگی بچه هام اینطوری نباشه و خدا خودش یه کاری کنه، آهنگ شطرنج داریوش گوش کردی خود خود حقیقت ماهاس