2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات ترسناک بگین

167 بازدید | 8 پست

خودم چند نکته از ماوراطبیعه بر اساس تجربیات اد و لورین وارن براتون میگم :

1-کلا دو نوع ارواح در پدیده های ماوراطبیعی وجود دارد ارواح انسانی و غیر انسانی ، روح غیرانسانی موجودی است که هیچ وقت به شکل انسان روی زمین نبوده است.

2-در تجسم ارواح غیرانسانی به شکل ابری بسیار سیاه با پایین نوک تیز و بالای پهن مجسم میشوند.

3-بیشترین پدیده های ماورایی منفی برای دانشجویان رخ داده است.

4-هرگاه ارواح چه انسانی و چه غیر انسانی در ماجرا باشند شاهد معلق شدن اجسام میشویم.

5-برای ارواح مرز فیزیکی مثل دیوار یا اب معنا ندارد و همچنین فاصله کافیست به روحی فکر کنید تا در ان لحظه پیش شما بیاید ( برای همین است باید از نام بردن جن یا شییاطین دوری کنیم)

6-اگر مرگ فردی به طور غیر منتظره باشد مثلا در تصادف ممکن است مرگ خود را باور نکرده و به شکل روح در محیط هایی مثل خانه خودتون به زندگی ادامه بدید شما تفاوتی رو احساس نمیکنید.

روانپزشکی

7_ استفاده از اجسام مقدس و مذهبی ارواح غیر انسانی رو وادار به تحریک میکنه

8- وقتی یک شیطان شکل فیزیکی به خود میگیره همیشه یک ایرادی در ظاهر اون وجود داره مثلا ممکنه به شکل یک پسر بچه ظاهر بشه اما اون پسر بچه چشم نداره

روانپزشکی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز