سلام . میدونم اینجا سایت بارداری واسه زن هاست😐🤦🏻♂️( من پسرم) صاحب اکانت خواهرمه. ولی یه کمک میخوام ازتون . اطرافیان ما اصلا کسی تجربه شب خوابی تو جنگل رو نداره. ما اوایل مرداد میخواییم بریم جنگل های شمال (( دقیقا وسط تابستون )) فقط هم امسال فرصت این رو داریم بریم . کسایی که تجربه دارن یا اطرافیانشون تجربه دارن . میتونید راهنمایی کنید کدوم جنگل ها برای شب خوابی بهتره؟ بخصوص الان که تابستون هست هوای شمال دم داره . کدوم جنگل رطوبت کمتری داره ؟ چون نفس من میگیره تو رطوبت و گرمای زیاد . صرفا چند تا جنگل معرفی کنید چون قرارع با قطار بریم بعضی جنگل ها با قطار نمیشه رفت خودمون تو تهرانیم . من خودم هرچی گشتم جنگل پلنگ دره مازندران رو دیدم چون هم از تهران تا شیرگاه قطار وجود داره هم اینکه خیلی به دریای خزر نزدیک نیست که رطوبت زیاد داشته باشه . ممنون میشم معرفی کنید
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ی چیز بگم . من برای اولین بارمه دارم میرم شمال . ۱۸ سالمه . این سفر هم خودم با التماس کردن دوستام جور کردم چون عاشق شمال هستم . کل زندگیم فقط قم بودم و تهران و مشهد . هیچ شهر دیگه ای نرفتم .
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
آمل (مازندران) جنگلای قشنگی داره محمودآبادم هست ولی نزدیک دریاست رطوبتم زیاده....جنگل نور هم خوبه.
جنگل نور فکر کنم نزدیک دریا هست . الان وسط تابستون هست احتمالا اونجا از رطوبت نتونیم نفس بکشیم . بخصوص من که بیشتر عمرم توی قم بودم که خشک خشک هست و رطوبت نداره
الان توی گوگل سرچ زدم یه جا نوشته بود مدت زمان بازدید از این جاذبه نصف روز . یعنی چی ؟ یعنی مثلا فقط نصف روز وقت میدن بریم تو جنگل ؟ ما دو یا سه روز میخواییم بمونیم تو جنگل ( دو شب )