2777
2789
عنوان

مارک رنگ مو بهم میشنهاد میدید خوشگلای من؟

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 27 پست
شنیدم دوماسی خوبه مارال عاج فیلی زدم رو دکلره فقط تا حموم بعدی رنگش خوب بود.

اینم امتحان کن دیگه ...بستگی به جنس ومقاومت موهم داره دیگه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
هر مارکی بعضی رنگاش خوبه اینجوری نیست که همه رنگاش خوب باشن مثلا بیول شنیدم زیتونی و دودیش خوبه  ...

اتفاقا دودی میخوام

ولی میخوام زود نره 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم امتحان کن دیگه ...بستگی به جنس ومقاومت موهم داره دیگه

بله خوب درسته

مرسی گلی😘

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اتفاقا دودی میخوام ولی میخوام زود نره 

اگه موهات دکلره داره با اکسیدان ۶ درصد رنگتو بزار تا سه روز بعد از رنگ حمام نرو و سرتو با شامپو نشور با اب داغ حموم نکن شامپو مخصوص موهای رنگ شده استفاده کن رنگت رو هم باید دوباره شارژ کنی از آرایشگرت بپرس فک کنم سه هفته بعد از اینکه رنگ گذاشتی باید دوباره شارژ کنی تا دوامش بیشتر بشه دقییا زمانش رو نمیدونم ولی در کل مویی که دکلره میشه بعدم رنگ میشه بعد از یه مدت رنگ میپره و زرد میشه موها

اگه موهات دکلره داره با اکسیدان ۶ درصد رنگتو بزار تا سه روز بعد از رنگ حمام نرو و سرتو با شامپو نشور ...

مرسی عزیزم

همه اینایی که گفتیو رعایت کردم به جز رنگساژ مجدد

میخوام اینسری دودی طبیعی بزارم.

خیلی کوچولو توش ارکیده وحشی..صورتی مر رنگه.بریزم.

عزیزم رنگ موی ایرانی نزن موهات داغون میشه  من رنگ موی لورال استفاده میکنم  انگار با هر ب ...

لورال یا اورال؟؟

مرسی عزیزم  همه اینایی که گفتیو رعایت کردم به جز رنگساژ مجدد میخوام اینسری دودی طبیعی بزارم. ...

خواهش میکنم گلم یه نکته دیگم هست رنگی که میزنی با پایه دکلرت همخوانی داشته باشه مثلا اگه دکلرت رو تا پایه ۸ رسوندی رنگساژت یا پایه ۸ باشه یا هفت بالاتر نذار

خواهش میکنم گلم یه نکته دیگم هست رنگی که میزنی با پایه دکلرت همخوانی داشته باشه مثلا اگه دکلرت رو تا ...

چه جالب

مرسی عزیزم

خیلی لطف کردی😘