2777
2789
خداروشکر 🌱 نظرت چیه ب عنوان روانشناس در رابطه با من و افکارم؟

عزیزم من رشته ام روانشناسی بوده، ادامه ندادم وروانشناس نیستم،به نظرم شمابایسری نکات وتکنیک هاحالتون بهترمیشه حتما بایه روانشناس خوب درجریان بزار

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
عزیزم من رشته ام روانشناسی بوده، ادامه ندادم وروانشناس نیستم،به نظرم شمابایسری نکات وتکنیک هاحالتون ...

بله چند سال روانشناس میرم و دارو میخورم

منتها هر لحظه با یه چیزی درگیرم الان رو اسم بچم 😥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله چند سال روانشناس میرم و دارو میخورم منتها هر لحظه با یه چیزی درگیرم الان رو اسم بچم 😥

ای وای شدیدترشده که،

بله ۶ /۷ ماه درگیر اسم بچه ام میخوام عوضش کنم 

عزیزم کارت اشتباهه توداری به افکارپوچ که تومغزته گوش میدی خب همینطورادامه پیدامیکنه.

بله ۶ /۷ ماه درگیر اسم بچه ام میخوام عوضش کنم  

همین طورپست بزاریم تاپیکت بروز میشه دوستی درخاست بده اونجاصحبت میکنیم البته اگرخودت دوست داشتی

ترانه جانم منم عین شمام و هفته ۲۸ بارداری  وسواس شدید دارم 😔😭😔😭

عزیزم خیلی خیلیییی مواظب باش من عذاب کشیدم الانم درگیرشم 

خواهش میکنم ب خودت رحم کن من داغون شدم خدانکنه مثل من شی

انشالله ب سلامتی فارغ میشی هیچ اتفاقی هم نمیوفته 

دوس داشتی درخواست دوستی بده بیا حرف بزنیم