بله از این بدتر هم بودم اونم از زمانی که فقط یازده دوازده سالم بود همش میگفتم اینطور میشه و اونطوری میشه اخرش هیییییییچ چی نشد خیالت راحت وسواس فکری شدید داشتم ولی ببین تا جایی فکر میره که خودتم دیگه میفهمی این فکر واقعا بیخودی هستش خیالت راحت خیالت راحت خیالت راحت فقط یه فکره هییییییچ اثری نداره مگه ببخشید ما از خدا یا پیامبر و اهل بیت بیشتر میفهمیم؟اونا هم میگن وسواس فقط یه فکره از جانب شیطانه و هیچ اثر دیگه ای نداره ببین شیطان وقتی از درگاه خدا اخراج شد مسبب اونو انسان میدونه پس یک کینه خیلی خیلی شدیدی نسبت به ادما داره و با کمک دوستانش و شیاطین که مثل ادما هم زاد و ولد دارن و تعدادشون خیلی زیاده میان تو فکر ادما یکی رو وسوسه میکنه دزدی کنه یکی رو وسوسه میکنه غیبت کنه یکی حسودی کته و وقتی یه ادم خوب باشه و نتوته از این راه ها وسوسه اش کنه میاد و با افکار منفی دمار از روزگارش درمیاره حالا چاره اش چیه؟بهش بگو اهای شیطون من خودمو دادم دست خدا هرچی بادا باد میخوام تا وقتی خدا بهم فرصت داده به بهترین شکل زندگی کنم و از زندگیم لذت ببرم حالا تو این وسط هرکاری میخوای بکن من اصلا تو رو به حساب نمیارم چه برسه که بخوام ثانیه ای به این وسوسه هات فکر کنم نگاه کن شیطوون متکبره حالش گرفته میشه و دیگه از این طریق نمیتونه اذیت کنه ،پس چی شد ۱-از هییییییچ چیز غیر خدا نترس اون مهربونتر از مادره ادم میمونه و خودش همیشه بهترینها رو برای همه ادما میخواد حتی اونا که ادم بدی هستن رو دوست داره و به فکرشونه بهت فرصت داده زندگی کن
۲-هر وقت این فکرا تو سرت اومد فورا بهشون بگو شما فقط یک فکر از جانب شیطان ملعون هستین و هیییچ اثری ندارین اینو با اطمینان صد در صدی دارم میگم حرف من نیست حرف خدا و پیغمبره ،تو قران اومده که اینا فقط یک فکر وسواسی هستش فقط یک نجوا از طرف شیطان اونم تو چندین ایه مختلف، پس وقتی یک چیزی هیچ اثری نداره چرا باید ازش بترسی؟بهشون بخند ( جهت شوخی :بگو عجب فکرای خری هستین فکر کردین خیلی گنده لات هستین جوجه ها؟🤣🤣)فقط بخند ببین چطوری اثر خوبش رو میزاره بخدادفقط یه فکره اینو چندین باره دارم میگم هیچ اثری ندارن اگه بهشون بخندی برا خودتم عادی میشن