2777
2789
نگا کن دختر خوب میخوای خوب بشی ؟به حرفام گوش کن اول از همه با خودت فکر کن ادم چقدر میخواد تو دنیا ز ...

مرسی از اینکه درکم میکنی سعی میکنم امیدوارم بتونم وگرنه زندگیمو باختم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگا کن دختر خوب میخوای خوب بشی ؟به حرفام گوش کن اول از همه با خودت فکر کن ادم چقدر میخواد تو دنیا ز ...

چقدر خوب درک میکنی خودت این شکلی شدی تا حالا؟ ینی اصلا اینارو قبول نداری؟ ینی فکر من غلطه؟

سلام عزیزم بهترم دارم تلاش میکنم اگ خدا بخواد نه به اینجا اومدن وسواس ندارم  

سلام گلم خداراشکر انشالله که تاچندروزدیگه تاپیک سلامتیت وخوب شدن کامل حالت رومیزنی.

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
چقدر خوب درک میکنی خودت این شکلی شدی تا حالا؟ ینی اصلا اینارو قبول نداری؟ ینی فکر من غلطه؟

بله از این بدتر هم بودم اونم از زمانی که فقط یازده دوازده سالم بود همش میگفتم اینطور میشه و اونطوری میشه اخرش هیییییییچ چی نشد خیالت راحت وسواس فکری شدید داشتم ولی ببین تا جایی فکر میره که خودتم دیگه میفهمی این فکر واقعا بیخودی هستش خیالت راحت خیالت راحت خیالت راحت فقط یه فکره هییییییچ اثری نداره مگه ببخشید ما از خدا یا پیامبر و اهل بیت بیشتر میفهمیم؟اونا هم میگن وسواس فقط یه فکره از جانب شیطانه و هیچ اثر دیگه ای نداره ببین شیطان وقتی از درگاه خدا اخراج شد مسبب اونو انسان میدونه پس یک کینه خیلی خیلی شدیدی نسبت به ادما داره و با کمک دوستانش و شیاطین که مثل ادما هم زاد و ولد دارن و تعدادشون خیلی زیاده میان تو فکر ادما یکی رو وسوسه میکنه دزدی کنه یکی رو وسوسه میکنه غیبت کنه یکی حسودی کته و وقتی یه ادم خوب باشه و نتوته از این راه ها وسوسه اش کنه میاد و با افکار منفی دمار از روزگارش درمیاره حالا چاره اش چیه؟بهش بگو اهای شیطون من خودمو دادم دست خدا هرچی بادا باد میخوام تا وقتی خدا بهم فرصت داده به بهترین شکل زندگی کنم و از زندگیم لذت ببرم حالا تو این وسط هرکاری میخوای بکن من اصلا تو رو به حساب نمیارم چه برسه که بخوام ثانیه ای به این وسوسه هات فکر کنم نگاه کن شیطوون متکبره حالش گرفته میشه و دیگه از این طریق نمیتونه اذیت کنه ،پس چی شد ۱-از هییییییچ چیز غیر خدا نترس اون مهربونتر از مادره ادم میمونه و خودش همیشه بهترینها رو برای همه ادما میخواد حتی اونا که ادم بدی هستن رو دوست داره و به فکرشونه بهت فرصت داده زندگی کن 

۲-هر وقت این فکرا تو سرت اومد فورا بهشون بگو شما فقط یک فکر از جانب شیطان  ملعون  هستین و هیییچ اثری ندارین اینو با اطمینان صد در صدی دارم میگم حرف من نیست حرف خدا و پیغمبره ،تو قران اومده که اینا فقط یک فکر وسواسی هستش فقط یک نجوا از طرف شیطان اونم تو چندین ایه مختلف، پس وقتی یک چیزی هیچ اثری نداره چرا باید ازش بترسی؟بهشون بخند ( جهت شوخی :بگو عجب فکرای خری هستین فکر کردین خیلی گنده لات هستین جوجه ها؟🤣🤣)فقط بخند ببین چطوری اثر خوبش رو میزاره بخدادفقط یه فکره اینو چندین باره دارم میگم هیچ اثری ندارن اگه بهشون بخندی برا خودتم عادی میشن 

به امید خدا انشالله امیدوارم عزیزم 🌱

صد در صد امیدوار باش اینو کسی داره بهت میگه که خیلی بدتر از خودت بوده حرفایی که بهت زدم رو دقیق بخون و خیالت راحت باشه ضمنا وسواس خودش و گنده میکنه و میگه ای وای همه چی خراب اوضاع داغون دیگه خوب نمیشی و از این چرت و پرتای احمقونه و کار شیطونه بزرگنمایی میکنه مشکلت رو بگو برو بابا پی کارت ملعون به فکرا هم که میاد و از طرف همین شیطون ملعونه بگو هییییچی نیستین و فقط یک فکر یه گوشه مغز من هستین هییییسسچ تاثیری هم ندارین و بهشون بخند🤣🤣🤣🤣🤣🤣مثلا یه جا نوشتی از مرده و این چیزا میترسی خوب فکر کن ابجی خوبم اخه ترس داره مگه اونا  روحشون رفته پیش خدا و بهترین زندگی رو و اصل زندگی که اونوره دارن حالا حیف نیست ادم دنیای خودشو خراب کنه کار مثبت کن به خودتو و شوهر و بچه ات برس همینا حسنه هستش مقامت رو پیش خدا تو دنیا و آخرت میبره بالا توواین دنیا عاقبت به خیر میشی  به جاش فکرای خوب کن اعتتایی هم به اون فکرای منفی نکن زندگی کن اون مواردی که بهت گفتم رو تو پاسخ امروزم با دقت بخون بازم میگم با اطمینان صد در صدی و از طرف خدا و اهل بیت که فکر ادما هیچ اثری نداره فقط فکره مسخره از طرف شیطونه تمام ،

بله از این بدتر هم بودم اونم از زمانی که فقط یازده دوازده سالم بود همش میگفتم اینطور میشه و اونطوری ...

مرسی که راهنمایی میکنی وقت میذاری و تاپیکامو میخونی نظرتو میگی خیلی لطف داری بهم❤️

چند بار پیاماتو خوندم بله خیلی دارم تلاش میکنم حتما میتونم

سلام عزیزم مرسی از مهربونیت باز وسواسام داره اذیتم میکنه داره علنن نابودم میکنه 

عه این مدت نبودی فکرکردم داری روخودت کارمیکنی، گفتم حتماحالت خوب شده زیادسایت نمیام ولی گاهی که میام یهویادتومیفتم.

عه این مدت نبودی فکرکردم داری روخودت کارمیکنی، گفتم حتماحالت خوب شده زیادسایت نمیام ولی گاهی که میام ...

قربونت برم مرسی اره عزیزم خیلی رو خودم کار میکنم متاسفانه بهبودی در کار نیست نمیدونم ایراد کارم چیه!؟فقط اینو میدونم دیگ خسته شدم 

خودت آدم وسواسی هستی؟

قربونت برم مرسی اره عزیزم خیلی رو خودم کار میکنم متاسفانه بهبودی در کار نیست نمیدونم ایراد کارم چیه! ...

من نه گلم قبلا رشته ام روانشناسی بوده،