2777
2789

پس میدونین مشکلات معده می‌تونه باعث درد هایی بشن که قابل افتراق با  درد و ناراحتی قلب نباشه 

در این موارد برای تشخیص اینکه در از کدوم ناحیه س باید ببینید آیا تپش قلب 

یا نا منظمی نبض 

یا تیر کشیدن و احساس گرفتگی در پشت کتف سمت چپ بدن ( درست مقابل قلب از پشت )دارید یا نه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
پس میدونین مشکلات معده می‌تونه باعث درد هایی بشن که قابل افتراق با  درد و ناراحتی قلب نباشه&nbs ...

میشه یه سوال بپرسم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه هیچکدوم ازینارو ندارم فقط یه حس درد و تیر کشیدن بینش 

می‌تونه از معده تون باشه 

یه دوره کوتاه پنج روزه قرص  فاموتدین صبح و شب مصرف کنین اگر این عارضه رفع شد به علت همون معده س 

اما اگر همچنان باقی بود نوار قلب انجام بدین 

بفرماین 

من  چند ساله نزدیک پریودم که میشه مدام قلبم میریزه ، حتی گاهی هر دقیقه یکهو قلبم میریزه بیشتر هم شبها

جوری که میدونم دیگه وقتی اینجوری میشم یکی دو روز بعد پریود میشم

نبضمم که میگیرم اون لحظه ای که میریزه یکهو ضربان قلب برای یکی دوثانیه میره بالا بعد باز نرمال میشه 

خیلی حس بدیه 

ب نظرتون علتش چیه؟ و ممکنه خطری داشته باشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من  چند ساله نزدیک پریودم که میشه مدام قلبم میریزه ، حتی گاهی هر دقیقه یکهو قلبم میریزه بیشتر ه ...

این حالت عموما بر اثر نوسانات فشار یا قند خون اتفاق میوفته ، در موارد کم تر ناشی از مشکلات هورمونی هست 

بنابراین آزمایش خون انجام بدین به خصوص فاکتور تیروئید و اگر استرس یا اضطرابی دارید که در اثر دوره قاعدگی ( یکی دو روز قبل و بعد ) باعث افت یا افزایش فشار خون شما بشه  اون رو هم سعی کنین رفع کنین 

( در دوره قاعدگی غدد درون ریز ترشحاتی دارن که اگر فرد مضطرب باشه ممکنه دچار افت یا افزایش قند و  فشار خون ناگهانی بشه و در نتیجه حالتی که شما گفتید رو تجربه کنه )

میترسم یهو سکته کنم

نگران نباشید 

شما علایمی مثل تپش 

عرق سرد 

رنگ پریدگی 

بی حالی آنی و ..... ندارید 

که این موارد نشون دهنده این هست که عروق شما دچار تنگی و گرفتگی نیست پس مستعد سکته به این دلیل تنگی و گرفتگی عروق نیستید 

مگر اینکه ناگهانی خون شما در دریچه های قلبی لخته بشه که در این صورت هم این اتفاق یک دفعه اتفاق میوفته نه اینکه از چند روز قبل تیر بکشه 

این حالت عموما بر اثر نوسانات فشار یا قند خون اتفاق میوفته ، در موارد کم تر ناشی از مشکلات هورمونی ه ...

ممنون که جواب دادین

من پریودمم هر ماه زیاد جلو میوفته تقریبا ۵ یا ۶ روز و وقتی هم فعالیت میکنم جدیدا زیاد عرق میکنم و گر میگیرم

ممکنه ب خاطر مشکل تیروئید باشه؟ 

یک سال پیش که آزمایش دادم نرمال بود

ممنون که جواب دادین من پریودمم هر ماه زیاد جلو میوفته تقریبا ۵ یا ۶ روز و وقتی هم فعالین میکنم جدید ...

تیروئید ممکنه پنهان باشه 

یعنی بیمار دچار کم کاری یا پر کاری تیروئید باشه اما پنهان 

باشه و توی آزمایش نشون داده نشه 

رنگ خون پریود تون گاهی تیره و گاهی بی رنگ یا شفاف میشه ؟ 

تیروئید ممکنه پنهان باشه  یعنی بیمار دچار کم کاری یا پر کاری تیروئید باشه اما پنهان  باش ...

معمولا از یکی دو روز قبل لکه بینی دارم بعد که شروع میشه روز اول تیره هست و بعدش نرمال میشه

هر ماه هم معمولا ۵ روز جلو میوفته

معمولا از یکی دو روز قبل لکه بینی دارم بعد که شروع میشه روز اول تیره هست و بعدش نرمال میشه هر ماه ه ...

سونوگرافی رحم و تخمدان ها و آزمایش کامل خونی از جمله پیک هورمونی انجام بدین