2821
2789
عنوان

قد پسرم

110 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

پسرم ۱۶ سالشه تو اوج نوجوانیه الان جدیدا خیلی دغدغه قد اینو پیدا کرده قدش هم ۱۷۳ هست 

به نظرتون با توجه به این سن تا چند سانت رشد قد داره ؟ 

لطفا جواب بدید ........

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دغدغه پسرتون رو خریدارم😐💔

والا😂🤿

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

وسواس شدید گرفته هر روز داره قدشو با متر چک میکنه  قدشم واقعا کوتاه نیست ولی اصلا اعتم ...

یه پس گردنی بزنید درست میشه🤿😂

حالا جدا از شوخی خب اگه انقدر براش مهمه ورزش کنه.. بدو و بارفیکس بره.. از اینجور کارا دیگه..

ولی جداً یه پس گردنی لازمه🤿👍🏻

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

اتفاقا قد شوهرتون و خانواده و ژن پدر مهمتره

سلام بانو 

من واقعا اطلاعات کافی ندارم از قد شوهرم و خانوادش

فقط میدونم قد عمو های خدابیامرزش بلند بود 

قد خودم شوهرمم اندازه نگرفتم ولی وقتی نگاه میکنم متوسطه نه کوتاهه نه بلند 

سلام بانو  من واقعا اطلاعات کافی ندارم از قد شوهرم و خانوادش فقط میدونم قد عمو های خدابیامرزش ...

اگه عموهاش بلند بودن بنظرم امکانش هست بلند بشه خودشم حدود ۱۸۰ اینا نگران نباش 

امید همیشه آخر سر می‌میرد💙