2777
2789
عنوان

عیدی...

257 بازدید | 15 پست

خدا دل همه رو خوش کنه

ایشالا روزی برسه که دیگه گریه و غم وغصه ازبین بره، شادی بیاد

دلا هموه خندون بشه

خسته شدم از بس که غم و غصه مردم رو دیدم و کاری از دستم بر نمیاد جز دعا واسه شادی شون🌹

به امید روزی که دیگه کسی از بی پولی خودکشی نکنه😵😭

انشالله خدا برای همه بسازه 🤲

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه واسه همسر من دعا کنید خیلی تو فشاره 😓 بنده خدا همش در حال تلاشه

خدایا دستش بگیر بحق حضرت علی

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت
از این عید فقط ترافیک برای ما موند پدرمون در اومد تا رسیدیم خونه

😂😂😂 خخخ خیلی باحال نوشتی، منم کلی این دوسه شب تو ترافیک بودم ولی خداییش از دیدن چراغونی ها و... نمیشه گذشت✌️

میشه واسه همسر من دعا کنید خیلی تو فشاره 😓 بنده خدا همش در حال تلاشه خدایا دستش بگیر بحق حضرت علی

الان تنها کسی که تو فشار نیست، خواجه حافظ شیرازیه

شوهر منم همینطور آبجی 

واست دعا کردم 🤲

😂😂😂 خخخ خیلی باحال نوشتی، منم کلی این دوسه شب تو ترافیک بودم ولی خداییش از دیدن چراغونی ها و... ن ...

نه والا میدونی من دوست دارم شادی رو ولی نه اینطوری ،خوب شربت و شیرینی خوبه ولی نیاز نبود اینهمه اصراف و آتیش بازی،میدونی چقدر آدم نیازمند هست ،این پول از جیب کل مردم ایرانه جه بهتر توی راه درست خرج بشه نه فقط برای قشر خاصی تا حرفم بزنیم یه برچسب میزنن میگن خوشتون نمیاد جمع کنید برید نه ما هم دین و ایمون دارم ولی باعث آزار و اذیت کسی نمیشیم،ایشالا هر جی که دلت رو شاد میکنه براتون اتفاق بیوفته

نه والا میدونی من دوست دارم شادی رو ولی نه اینطوری ،خوب شربت و شیرینی خوبه ولی نیاز نبود اینهمه اصرا ...

بخش اعظم هزینه‌ی جشن مردمی بوده عزیزم

خود مردم کیف میکنن در این راه خرج کنن

بعدم اتش بازی و اینا برای معرفی جهانی غدیره

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
بخش اعظم هزینه‌ی جشن مردمی بوده عزیزم خود مردم کیف میکنن در این راه خرج کنن بعدم اتش بازی و اینا ب ...

خوب هر کسی حق داره نظرشو بده دموکراسی یعنی این من خودم معتقد و با ایمانم ولی دیدگاهم اینه

خوب هر کسی حق داره نظرشو بده دموکراسی یعنی این من خودم معتقد و با ایمانم ولی دیدگاهم اینه

درسته

من نگفتم چرا نظر میدی که😄

گفتی هزینه از جیب ما میره، منم گفتم خیر اینجوری نیست

عمده‌ی هزینه‌ی جشن رو موکبهای مردمی تقبل کردن

ان‌شاالله امام علی دستگیرت باشه عزیزم

عیدت هم مبارک😘

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
خداییش از جیبت چی دادی؟  هرچی بود و هست مردم خرج کردن

دولت که داده یعنی آماده این گارد بگیرین بخاطر همین چیزاست که مردمو دین زده میکنین من که نگفتم نکنن اصلا مردم هر جور دوست دارن رفتار کنن ولی دولت اونهمه هزینه و امکاناتات و فلان همه از جیب همه مردمه 

درسته من نگفتم چرا نظر میدی که😄 گفتی هزینه از جیب ما میره، منم گفتم خیر اینجوری نیست عمده‌ی هزین ...

ممنونم عزیزم عید شما هم مبارک 

عید من هر روزی که مردم شاد باشن،فقرا شکمشون سیر باشه هر روزش بران عیده

دولت که داده یعنی آماده این گارد بگیرین بخاطر همین چیزاست که مردمو دین زده میکنین من که نگفتم نکنن ا ...

ی شربت و اب و شیرینی و نهایت غذا دادن و فشفشه افشانی، این حرفارو نداره، بعد تازه هرکس دوست داشته، از جیب خودش خرج کرده، دولت این وسط چیکاره س 

فقط امسال به شکوه و  گستردگی مراسم کمک کرده

😐🤷🏻‍♀️
نه والا میدونی من دوست دارم شادی رو ولی نه اینطوری ،خوب شربت و شیرینی خوبه ولی نیاز نبود اینهمه اصرا ...

این جشن مردمیه عزیزم 

بیشتر تو ماه محرم گله و شکایت هست که مردم افسرده شدن و سیاه پوشی تا کی ؟! 

ولی با وجود برگزاری این جشن باز هم گله هست. 

این جشن ها خرج نیست. سرمایه گذاری روی بچه هاست که با عید غدیر آشنا بشن. عیدی که بعدش به مظلومیت امیرالمونین ختم شد 

🇮🇷 هم پلیس هم شهروندان عادی توسط یه اسلحه کشته میشن ولی عده ای متوهم ، دومی را هم گردن اولی میاندازند (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).