2777
2789

نه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خب

بخاطر اینکه طلا موقع ی فروش پول اجرتش وخیلی کم میکنن طلا تو دراز مدت سود آور ولی تو  کوتاه مدت بخوای تعویض یا فروش داشته باشید ضرر می‌کنی ولی سکه نه نهایت بخواد کم بشه 200هزار تومن شاید کمتر

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
چرا

توضیح دادم

طلا گرمي چنده الان؟

دیروز 2400بود

بخاطر اینکه طلا موقع ی فروش پول اجرتش وخیلی کم میکنن طلا تو دراز مدت سود آور ولی تو  کوتاه مدت ...

من طلا دوس دارم اما خریدنش سخته بخاطر گرونی 

به نظرت صرف میکنه تیکه تیکه جمع کنم سکه بگیرم زیاد شد یه تیکه طلا بگیرم؟ 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
من طلا دوس دارم اما خریدنش سخته بخاطر گرونی  به نظرت صرف میکنه تیکه تیکه جمع کنم سکه بگیرم زیا ...

ببین الان من خودم قسطی طلا میخرم یه درصدی روش می‌کشه حالا شما ببین میتونی یا جایی سراغ داری برای قسطی نداشتی هم سکه بخر اگر قصد فروش نداشتی  تعویض کن به جاش طلا بخر 

من طلا دوس دارم اما خریدنش سخته بخاطر گرونی  به نظرت صرف میکنه تیکه تیکه جمع کنم سکه بگیرم زیا ...

خیلی خوبه طلا یه سرمایه است برای خانوما سکه پارسیان بگیر به اندازه پولتون .به شرطی که طلا جایگزین کردی فکر فروش نکنی

خیلی خوبه طلا یه سرمایه است برای خانوما سکه پارسیان بگیر به اندازه پولتون .به شرطی که طلا جایگزین کر ...

نه نمیفروشم قبلا تا شوهرم بدهکار میشد دلم میسوخت میدادم بهش

اما الان تصمیمم و گرفتم طلا داشته باشم هیچکس از اینده خبر نداره بالاخره باید اندک پس اندازی داشته باشم

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:)))