2821
2789
عنوان

مذهبیا بیاین

368 بازدید | 54 پست

سلام. خیلی ببخشین معذرت میخوام، بچه اسهال داشت و شلوارشو در آورده بودم بره دستشویی تا اومد بره یهو روی فرش اسهال کرد و الانم دیگه به داخل فرش نفوذ کرده ، حالا چجوری فرشو آبکشی کنم؟

یا راه حلی بگین که ب جای دیگه سرایت نکنه. اخه زیاد با پای خیس روی فرش راه میریم

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باید شیته بشع و اب از اونورش بزنه بیرون

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بده بشورن

حالا تا بدیم بشورن خییییییییلی زمان میبره یعنی منظورم اینه روزهای آینده میتونیم بدیم بشورن تا اون موقع چیکار کنم

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

یعنی مذهبی نباشی رو نجسی راه رفتن طبیعیه؟؟؟؟؟

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

این جور مواقع باید یه لگن بزرگ بزاری زیر اون قسمت فرش و حتما با آب روان که از شیر بیاد مثلا با شلنگ اون قسمت رو آبکشی کنی البته قبلش میتونی با یه دستمال به درد نخور اون قسمت رو پاک کنی دستمال رو بندازی دور تا آبکشی فرشتم راحت تر باشه بعد که با شلنگ شستی و آب قشنگ از فرشت رد شد بزار لگن زیرش بمونه تا آبش بره و بعدشم با سشوار بکش روش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز