2777
2789
عنوان

کی دیسک گردن داره دارو چی میخورید

12018 بازدید | 49 پست

من دیسک گردن دارم 

چند وقت پشت هم مهمون داشتم تا جایی ک بتونم سنگین بلند نمیکنم طرفا میزارم ماشین اما کار خونه با پسر سه ساله ام (قربونش برم) زیاده برا همین سه روزه گردنم زده به دستم و س روز نتونستم جز موارد ضروری کار اساسی کنم

دارو چی میخورید این هفته وقت کنم باید برم دکتر فیزیو تراپی شروع کنم خیلی درد دارم بازم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاباپنتین ۱۰۰  دیازپام مقطعی مثلا ده روز  بالشت طبی امسینگ اینا خیلی کمکت میکنه

دکتر بهت گفت چرا من هر دکتری میرم دارو نمیدن درست و حسابی فقط فیزیو میده

بالشت از کجا گرفتی خوبه

اعصاب گردن و دست به هم ربط دارن .شدیدا هم به فشار روانی ربط داره 

فیزیوتراپی رو خیلی پیشنهاد میدم ولی حتما جای عالی بری اگر تهرانی حتما برو کلینیک سینوهه

روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

دکتر بهت گفت چرا من هر دکتری میرم دارو نمیدن درست و حسابی فقط فیزیو میده بالشت از کجا گرفتی خوبه

آره دیسک گردن همین داروهاشه 

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

اعصاب گردن و دست به هم ربط دارن .شدیدا هم به فشار روانی ربط داره  فیزیوتراپی رو خیلی پیشنهاد ن ...

اره زده به دستم 

نمیدونم اعصابم بهم ریخته ی مدت همسرم ماموریته منو یه بچه دست تنها موندم خیلی فشار زندگی روم میاد دیگه 

همچی به عهده خودم اذیت میشم مهمونم زیاد اومد و رفت نزدیک ی هفته پشت هم مهمون داشتم والا

آره دیسک گردن همین داروهاشه  باید گردنبند ببندی بالشت امسینگ گرونه میتونی ایرانی بخری هوشمند& ...

متاسفانه کمرم دیسک داره انگار اونم ام ار ای نوشته نرفتم 

چون پا دردم دارم... 

عکس بالشت میزاری

ورزش سما کردی خوب بود؟ 

من ی دوره فیزیو رفتم اثر داشت شما چرا میگی نرم دلیل داره؟ 

اره زده به دستم  نمیدونم اعصابم بهم ریخته ی مدت همسرم ماموریته منو یه بچه دست تنها موندم خیلی ...

بخاطر همونه 

بگو مریضم نمیتونم 

من که کلا دیگه از کار افتاده شدم.تا مثل من نشدی به داد خودت برس

بخاطر همونه  بگو مریضم نمیتونم  من که کلا دیگه از کار افتاده شدم.تا مثل من نشدی به داد خ ...

اره 

بعد مهمونا افتادم 

هر روزم تمیزی میکنم اما الان س روزه بجز موارد ضروری نتونستم 

آره من دیسک کمر هم دارم  برو حرکات اصلاحی انجام بده باشگاه های مخصوص حرکات اصلاحی  فیزیو ...

اره حرکت اصلاحی خیلی خوبه اینجا نداره متاسفانه 

یه سری یه دکتر بدنسازی خونه قبلیمون باشگاه اومد خیلی خوب بود

چطوری مگر؟ خدا نکنه ان شاء الله بهتر شی  منم داغونم تمام استخونام درد داره باید ویتامین دی برم ...

اسمش امسیگ هست اشتباه نوشتم عکسش رو الان میفرستم 

این مدلش از همه بهتره ۱و خورده ای هست 

ایرانی هم هست هوشمند 

ولی این خیلی بهتره‌

بخاطر همونه  بگو مریضم نمیتونم  من که کلا دیگه از کار افتاده شدم.تا مثل من نشدی به داد خ ...

شمام روغن سیاه دانه بزن

من روغن میزنم خوبه منتها الان پسرم رفته ریختش ندارم باید فردا بگیرم بزنم

اسمش امسیگ هست اشتباه نوشتم عکسش رو الان میفرستم  این مدلش از همه بهتره ۱و خورده ای هست  ...

میخرم اشکال نداره فایده داشته باشه بدنم مهمتره

شما استفاده کردی؟