2789
عنوان

دلم گرفته

34 بازدید | 1 پست

از کوچیکی مسائلی برام پیش اومد که با بزرگ تر شدنم بدتر شد، امشب حالم خیلی خیلی بد شد، حدااقل خوبیش این بود قبلا گریه میکردم الان اشکی برام نمونده، حس میکنم تا خرخره پرم، پر درد، به همین خدا قسم حالم انقدر بده 

راستش یه چیزی اذیتم میکنه، قبلا زیاد با خدا حرف میزدم الان اونم نمیتونم یعنی زیاد تنها نمیشم.  که بلند و. رااحت حرف بزنم، قبلا نذر میکردم یا میگفتم خدا بیا معامله (اخه معلم پیامم میگفت معامله با خدا پر سوده،برد برده  ، ) خدا سر قرارش هست اگه ما ها جا نزنیم، قبلا میگفتم خدا بخاطر این کار خوبم اینو بهم بده یا فلان چیز بشه و میشد حتی بهترش و کم کم نمیدونم خیلی دور شدم فاصله. گرفتم(حتی نمیدونم چرا دارم اینجا میگم ) انقدر دور شدم که خجالت میکشم ففط گاهی با خدا حرف میزنم 

ت همیت فکرا که هی گذشته ام تو ذهنم میومد و دلم تنگ اون روزا میشد با اینکه اصلا نمیدونم میشه یا نه، تقریبا 6 ساله. تحمل میکنم 

ت ذهنم اومد یه معامله کنم بعد این همه مدت 

ت پشت بوم بودم صدای یا امیر المؤمنین میومد 

به دلم افتاده، میخام از امیر المؤمنین خواستمو بخوام نه بعنوان بنده یا کسی که متوسل شده بعنوان کسی که دلش شکسته و روحش زخمیه،، میخام قول بدم حاجتم اگه بر اورده شد سال. دیگه همین موقع عید غدیر به یه دلشکسته کمک کنم تا جایی که میتونم 

نمیدونم میشه یا نمیشه 

دست خودمم نیست برام عجیبه اینجا مینویسمش 

ولی میخام اینجا ثبت بشه 

دعاییم بلد نیستم که حاجت بگیرم نه اونقدر امید به دعا فقط صادقانه مثل روزای بچگی معامله کردم 

آیه الکرسی بلدم تا 27 این ماه هر شب میخونم 

امید که بشه

لطفا دعا کنین بشه یه آیه الکرسی بخونین برام منم براتون میخونم  🤍🤍🤍