2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

4617 بازدید | 27 پست

من ۲۰ سالمه و تقریبا دوساله ک تنبلی تخمدان دارم بدون قرص هم پریود نمیشم،مثلا ممکنه هر شش ماه یکبار پریود بشم🥲

راهی سراغ دارین ک خودتون نتیجه گرفته باشید، واقعا خسته شدم از بس هر کاری کردم و نتیجه نگرفتم☹💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عنبر نسا و آجر داغ نشستم روش و روی رحمم گذاشتم عالی هست 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

تنبلی و کیست از سردی رحم وقتی رحمت سرد باشه مشکل درست میشه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

این تبلیغات نیست

عزیزم نصیحت خواهرانه

اصلاح سبک شمارو ازین مشکل خلاص میکنه

فکر کنم تاپیک زدن قبلا توی همین نی نی سایت

تنها کسی که تنبلی تخمدان و با اصلاح سبک خوب کرده

ماما فلورا تاجیکی هست

اینیستا بزن میاد

باشگاه ثبت نام کن

قند و شکر مصنوعی رو قطع کن(مثل کیک و شیرینی و..) و قند طبیعی مثل خرما ، عسل توت جایگزین کن

روغن خوب مثل کنجد و زیتون استفاده کن

ساعت خوابت رو تنظیم کن

تضمینی خوب میشی

مهم تر از همه هم دو مورد اوله

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
منم تنبلی دارم. راهی نیست    

روی اجر داغ  بشین و بزار روی رحمت و عنبر نسا هم دود کن من نتیجه گرفتم 

قرص برای تنبلی تخمدان صرفا یه مسکنه و درمان نیست

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

شبا زود باید بخوابی

قند و شکر قطع کن

کربوهیدرات نخور زیاد

استرس نداشته باش

ورزش کن

فعالیت بدنی عالیه

سردیجات نخور

لبنیات قطع کن

بادام هرروز مصرف کن

دیابتون و اینوفولیک برای تنبلی تخمدان حکم درمانه

پیج خانم تاجیکی رو هرکی داره بده بهشون

عزیزم اصلاح سبک کن