2821
2789
عنوان

شغل خوب

113 بازدید | 7 پست

مجردم... خیلی دلم‌میخواد شاغل بشم . اینجا کار نیست و باشه هم پارتی بازیه . میشه تو این روز عزیز دعا کنید شغل و همسر خوبی گیرم بیاد.... الساعه... واقعا طاقتم طاق شده دیگه . میخواستم کار اینترنتی از کم شروع کنم ، هم مشکلم بودجس هم هزینه پستها ... الان خیلی سخت شده فالور یا ممبر گرفتن نمیدونم چرا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت ک دوس داری

منم مث تو دوس داشتم 

الان ی شغل کرتبط با درسم پیدا شده ولی اصا فک میکنم هرروز باید برم و دیگ وقتم دست خودم نیس ب شک میفتم و دارم روانی میشم 

تز طرفی اگ نخام برم هم پول نذارم هم حانوادم از خونه پرتم میکنن

خوشبحالت ک دوس داری منم مث تو دوس داشتم  الان ی شغل کرتبط با درسم پیدا شده ولی اصا فک میکنم ه ...

ی مدت برو پول جمع کن بعد بیزینس خودتو شروع کن ، از این کار بیا بیرون ...

خوشبحالت ک دوس داری منم مث تو دوس داشتم  الان ی شغل کرتبط با درسم پیدا شده ولی اصا فک میکنم ه ...

ولی دیگه خوشبحالت نداشت ... دقیقا ولسه چی خوشبحالم

چرا سرت داد بزنن . همین الان برو تو آینه ی نگاه به خودت بنداز به خودت بگو باید قوی باشم و هستم . اعتماد بنفست رو ببر بالا . درضمن حواست رو جمع کن . هرچی میگن یادداشت کن فراموش نکنی . خیلی همه چی هم خوب میش میره ... موفق باشی 

2790
2823
2791
2779
2792