2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

58 بازدید | 6 پست

یه جمله ای چیزی بگید آروم شم کمی،کسیو ندارم باهاش بحرفم و آرومم کنه،نمیخوامم سرتون رو درد بیارم...🌹🦋میگم چرا بعضیامون انقدر بی کسی و تنهاییم و هیچکس مارو درک نمیکنه؟مگه ما چه گناهی کردیم؟  از وقتی یادم میاد هیچ دوستی نداشتم و پدر و مادرمم حتی یک بار ننشستن باهام حرف بزنن،مگه میشه آخه؟! 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خدا حرف بزن بقیه که کاری برات نمیتونن بکنن الما اون میتونه قدرتش و داره 

میفهمم ،درسته،آخه خدا جوابمو نمیده ،باهام حرف نمیزنه،من هم زبان نیاز دارم

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
علت اینکه دلت گرفته چیه از چی ناراحتی ؟

آدما درکم نمیکنن اصلا، فقط میگن تو بدی ،تو اشتباه میکنی تو تو تو مقصری  و من حق ندارم حتی سوالی بپرسم یا یک کلمه غر بزنم یا...باید لال شم و بریزم توی خودم و اصلا کوچک ترین اعتراضی به هیچی نکنم،مگه میشه آخه،مگه همچین آدمی وجود داره؟😕

منم مث تو تنها وبی کسم

نمیدونم اون دنیا خدای مهربون چطور میخاد منو قانع کنه و جوابمو بده،یعنی یک نفر نباید باشه منو بفهمه و آرومم کنه😐