2777
2789
عنوان

سید یمانی.........

1291 بازدید | 17 پست

سید یمانی کیه؟ 

جنسیتش مرده یا ذهن ما جنسیتش مرد می دونه و اسم سیدم گذاشتن روش؟ 

آیا واقعا ی سیده یا جدش سیده یا از بس بزرگوار هس بهشون میگن سید؟ 

دقیقا کجای جهانه الان؟ 

این سوالا پرسیدم چون میگن چند ساله اومده و فعالیتش شروع کرده و دشمن هم زیاد داره و دنبااشن که بکشنش...... 

و میگن مخالفت باهاشون جهنم شامل حال مونه...... 🥀🥀🥀🥀

اونایی که ایشون نمی شناسن ایشون یکی از یاران امام زمان هس که میگن چند ساله دارن زمینه سازی برا ظهور امام زمان می کنن 

میگن چند وقت دیگه سید خراسانی هم باهاش همراه میشه...... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمشو شنیدم اما نمیشناسم

يعنی خودشونم می دونن سید یمانی هستن؟ 

چون شنیدم رجال الغيب هم خودشون نمی دونن رجال الغیبن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
يعنی خودشونم می دونن سید یمانی هستن؟  چون شنیدم رجال الغيب هم خودشون نمی دونن رجال الغیبن  ...

نمی دونم والا

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
کسی ک نمیدونه کیه

خیلی بده که 

میگن وقتیم امام زمانم ظهور کنه خیلیا نمی شناسن امام رو...... 

به خاطر همین دشمنش میشن 🥀

یه آقای جوون و خوش صورت و  سیرت شنیدم از استاد حوزه مون

معلوم هس کجای کره زمین دارن زندگی می کنن؟ 

نمی‌دونم اما با توجه به اسمش باید تو یکی از کشورهای اسلامی باشه 

پس شاید وقتی با سید خراسانی همراه بشن بشه شناسایی شون کرد........ 

شایدم همراه شده باشن

احمد اسماعیل‌  ادعای امام زمان بودن داره 😐

همونی که پادشاه یکی از کشورها هس نیس؟ کیه؟ 

آمریکا داره هوش مصنوعی می سازه ، اسرائیل پدافند لیزری ساخته ، عربستان داره توی بیابون پیست اسکی می سازه،  بعد توی ایران چسبیدن به ظهوری که الان هزاران ساله دارن می گن دیگه اخراشه و معلوم نیست آخرش کی رخ می ده

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
آمریکا داره هوش مصنوعی می سازه ، اسرائیل پدافند لیزری ساخته ، عربستان داره توی بیابون پیست اسکی می س ...

ایرانم خیلی کارا داره می کنه و کرده جان دلم 

و حتی خیلی از دانشمندان کشورای دیگه ایرانی ان که قدرشون دونسته نشده رفتن 

و ظهورم وقتی رخ میده که انرژی های منفی زمین خیلی کم بشه و دست منو شمام هس....... 

ایرانم خیلی کارا داره می کنه و کرده جان دلم  و حتی خیلی از دانشمندان کشورای دیگه ایرانی ان که ...

وضع کشور های اسلامی ولی نسبت به خیلی از کشور های دیگه خرابه

ایران که تنها کشوری که بیشترین مردمش شیعه هستن ولی ۸۰ درصد مردم توی فقرن ، پس دین رو ربط ندین به این دنیا

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است