2789

آزمایش بدن شاید کمخونی دارند. با خوردن قرص و شربت صورت مسئله پاک میشه . سبک زندگی تونو‌ عوض کنید. رژیم غذایی تونو تغییر بدین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آزمایش بدن شاید کمخونی دارند. با خوردن قرص و شربت صورت مسئله پاک میشه . سبک زندگی تونو‌ عوض کنید. رژ ...

کم خونی ندارن تو رو خدا اگه راهکاری بلدین بگین دارم دیوونه میشم روانیم کردن مدام دعوا میکنن سر کوچکترین وسیله 

کم خونی ندارن تو رو خدا اگه راهکاری بلدین بگین دارم دیوونه میشم روانیم کردن مدام دعوا میکنن سر کوچکت ...

شب ها قبل خواب بهشون یک لیوان شیر ولرم بدین .‌‌غذاهای با طبع گرم کمتر بدین بهشون .‌چای نخورند ، دوغ خواب اوره . آش دوغ بپز براشون .‌‌خونه رو آروم کن براشون .‌‌به بالش اونا چند قطره گلاب بزن .    

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

غذاهای با طبع سرد بخورند.‌ فست فودی و تنقلات نخورند .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌غذاهای و بیسکویت و بستنی آماده که مواد نگهدارنده داره به هیچ‌وجه نخوره بیشتر از همه دلیل این دعوا و بی خوابی بچه ها ، غذاهای آماده و مواد نگهدارنده دار هست 

ببین بچه من منظم ترین خواب رو تو خانواده دارن چندتا نکته رو بهت میگم..

1- ساعت 10 شب چراغارو خاموش کنید و کسی پای نلوزیون اینا نباشه...خودت و شوهرتم چراغارو خاموش کنید  روز اول یکم دیرتر میخوابن ولی سه  چهار روز اینکارو بکنی یواش یواش عادت میکنن..اونا که خوابیدن میتونی بیای کاراتو بکنی..

2-بچه من اگر ظهر بخوابه شب دیر میخوابه..نمیزارم ظهر بعد 2 بخوابه...

3-صبح نزار دیر بیدار بشن نهایت 9.5

4-وقتی جایی مهمون هم هستی مثل خونه مادرت یا اونا خونه تو هستن...تحت هر شرایطی بچه رو ساعت10 ببر تو اتاق بخوابون بعد بیا بیرون

5-خسته شون کن.... نزار جلو تلوزیون بشینن ..خسته نمیشن خوابشون نمیگیره.... اب بازی یا دویدن... از این بازی ها بکنن که خسته بشن..همه چیز ازشون بخواه...اینو ببر و اونو بیار

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای