2777
2789
عنوان

درد و دل

377 بازدید | 24 پست

سلام دوستان لطفا نگید سر کاری هس بزار عضو بشی بعد سوال بپرس.کابر 7850 هستم.

دیگه خسته شدم از این همه بدبختی تنهایی افسردگی گرفتم . 

دوس دارم ازدواج کنم ولی مورد خوب نیس اصلا انگار نمیتونم دوستشون داشته باشم انگار برام جذابیتی ندارن وقتی خودم و نگاه میکنم از خودم بدم میاد همه تیپ میزنن آرایش میکنن میگن میخندن با دوستاشون بیرون میرن ولی چون صورتم پر مو  به خاطر جوشامم یکم لک شده فقط مرطوب کننده میزنم اگر یکم دور لبم تمیز کنم میشم پر جوش همیشه هم باید چادر بپوشم و ...

هر ثانیه باید فوحشای مامانم گوش کنم خانوادم بهم یجور دیگه نگاه میکنن فوحشایی که ازشون شنیدم از درون هزار تیکه شدم دلم نمی‌خواد ببینمشون اونقدر من بدبختم که جلو خواستگار کتک خوردم ،  

وضع مالیمونم خوبه همه بهمون حسادت میکنن  ولی انگار من آدم حساب نمیکنن بچه خودشون نمی‌دونن که بخوان حتی منو دکتر ببرن .

بعضی وقتا میگم بشینم درسم بخونم ولی نمتونم جلو اونا بخونم با گوشی هم نمی‌دونم بتونم یا نه که اونا متوجه نشن . خیلی ایده عقاید قدیمی دارن میگن اگر زنی بره سر کار هزار تومان پول تو جیبش بیاد هار میشه و آل و بل باید زن تو خونه بشینه زیاد جایی نره چش و گوشش وا بشه ،😑

مامان بابام همش میگن که غریبه خوب نیس معتاده شکاکه کار نداره یا مامانم میگه یکی میاد فردا با داداشات جنگ و دعوا می‌کنه پول میخواد اینا دلشون میخواد انگار یه بی کس و کاری باشه تو دست خودشون باشه و پایینتر باشه میگن اگر غریبه مالموم بخوره زورمون میاد ولی فلانی نه ...

حالا هر کیسی برام اومده و اینا تعریفش کردن و من گفتم نه بعد یه مدت ریدن به خودشون که میگن اگر داده بودیمت به این انداخته بودیم تو چاه 

اما جدیدا کیسی که خیلی تعریفش میکنن 21 سالشه 

اچتماعی نیس حتی جدیدا گوشی لمسی خریده 

تیپ و قیافش از من پایین تره و اصلا ازش خوشم نمیاد

پدر و مادرش طلاق گرفتن باش مریض بوده و به رحمت خدا رفته

مامانش آدم سبکی هس تقریبا یعنی انکار خلع با زنای همسایه میشینه قلیون کشیدن 

اما 

خودش خونه ساخته 

سربازی معافه 

بابابزرگش یه خونه تو شهر بهش دادن 

و خدایی پسر پاکیه

نمی‌دونم چیکار کنم حتی مشاوره هم رفتم آخه دوس دارم به طرفم یه حسی داشته باشم بدونم عشق چیه یا یه خانواده ای چیزی داشته باشه 

می‌خوام یکی باشه دیگه حداقل کمتر از دیپلم نباشه منم درسم بخونم یا یه هنری داشته باشم نمیخوام زندگی که الان دارم تو آینده داشته باشم .

لطفاً برای خوشبختی همه دختر پسرا یه صلوات بفرستین و آینکه بگین چیکار کنم تا خدا یه آدم خوبی سر راهم قرار بده واقعا خسته شدم وقتی میرم عروسی دوس دارم بشینم گریه کنم .

عزیزدلم...چقدر خوب میفهممت

دعا میکنم که خدا قلبتو آروم کنه

و در حال حاضر فقط سعی کن به خودت برسی

شده بیرون اگ رفتی بهترین لباستو بپوش صورتتو با صابون بشور عطر بزن و مودب و محترمانه برخورد کن

میدونم که چقدر سخته برات

اما مطمئنم خدا جبرانش میکنه از ته قلبت بهش توکل کن❤

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا ی سری خونواده ها خیلی مدیون بچه هاشون میشن

تا از کسی خوشت نیومده ازدواج نکن گل،البته فرصت اشنایی بده منظورم نگاه اول نیس

کاش سنتم میگفتی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

به خدا توکل کن از صبر و نمار کمک بگیر

چون خداوند در قرآن این رو سفارش کرده

میتونی شرط در ضمن عقد بذاری برای درس خواندن و

سر کار رفتن

این دو شرط رو اول با خواستگارت بگو و در روز عقد

به عاقد بگو تا در عقدنامه ذکر بشه 

19سال و اندی 

گلم تا میتونی رو شخصیتت کار کن ک رفتاراشون روت اثر بد نذاره کلی پادکست خودشناسی هست ک گوش بدی،اگه با همون گوشی هم مثلا ی چیزی انلاین یاد بگیری باز خوبه و عمرت هدر نرفته و ممکنه بعدا ب دردت بخوره مثلا طراحی برنامه نویسی و ...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...