2777
2789
عنوان

❌❌عفونت دندون وارد خون میشه؟؟🥺

2933 بازدید | 11 پست

خواهرم ی ماهه دندونش عفونت داره گوش درد و گلو درد داشت چمش با اون سمت صورتش درد میکرد نمیتونست دست بزنه به صورتش  امروز یهویی غش کرد جواب ازمایشش نیومده هنوز بنظرتون عفونت تو خونشه یا از بس از دندون درد چیزی نخورد اینجوری شد نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا من هفونت قارچی گرفتم پشت گوشم کبود شد ورم کرد دندون درست کردم فلوکونازول خوردم درست شد الانباز یه دندون دیگه باز عفونت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یا خدااا چرا تا این مرحله پیش رفته؟

من دندونم عفونت کرد دکترم کلی برام پنی سیلین نوشت گفت سه روزه باید عفونت رفع بشه 

یکی از اقواممونم بخاطر عفونت دندون که زده بود به مجاری تنفسی ش نزدیک بود خفه بشه دو هفته تو بیمارستان بستری بود خیلی جدی بگیرید عفونت دندونو