2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

126 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ۲۷سالمه 

سهمیه ۵ درصدی رو هم دارم الانم قانون جدید اومده یکسالی هست که اگه ظرفیت سهمیه ۲۵درصد تکمیل نشد مابقی به سهمیه ۵درصد تعلق میگیره

بنظرتون الان که دروس عمومی حذف شده بخونم ارزش داره 

میتونم موفق بشم 

از طرفی هم میتونی اوسبیلدونگ بگیرم برم المان واسه پرستاری و دندانسازی و دستیار تخصصی جراحی و هوشبری و ......

فقط یک مدرک المانی B2میخواد 

تو میخای المانو ول کنی برای ی کنکور بی قانون و چرت و پرت اینجا اونجا شاید اوایلش سخت باشه برات ولی بعدش دیگه برای نیازای عادی زندگی خفه نمیشی اینجا هیچی ب هیچیه همین عمومی رو هربار ی تصمیم براش میگیرن ! بعدشم سهمیه ۵ درصد رو منم ذارم خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه و مثل ۲۵ درصد نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سهمیه ۵ درصد و نصف ایران دارن هرکسی پدرش ۶ ماه داوطلبانه جبهه رفته باشه کافیه ن میخاد جانباز باشه ن ...

حرومشون

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
حرومشون

واقعا متاسفم برات.. این قانونارو ک اونا نمیزارن والا منم این سهمیه رو دارم اگ ی درصد راضی باشم حرومم واقعا میخوام ازاین ببعدم واردش نکنم توی ثبتنامم!!! اینارو دولت و سازمانای دولتی میزاره ن خانواده جانباز و شهدا!! هیچجوره ک بهشون نمیرسن من پدرم نفسش بخاطر شیمیایی بودنش تو فصل بهار و تابستون بالا نمیاد حتی برادرمو سربازی اجباریشو معاف نکردن.. درصورتیکه بجز دوره سربازیش ۵۵ ماه جبهه رفته و ۲ بار شیمیایی شده ولی حتی داروی درست برای ریه هاشم نیست و اصلا مهم نیست برای هیچکس و هیچجا!!! من حاضرم این سهمیه رو همه داشته باشن بجز من ولی پدرم سالم بود!! 

این کارا عادلانه نیست و منم موافقم ولی جایی ک اعتراضت بگیره حرفشو بزن ن جایی ک یکی دلش بگیره از حرفاتون

واقعا متاسفم برات.. این قانونارو ک اونا نمیزارن والا منم این سهمیه رو دارم اگ ی درصد راضی باشم حرومم ...

من گفتم حرومشون چون من راضی نیستم چون من پشت کنکوری دلم راضی نمیشه زحمت بکشم نشه کسی کمتر از من زحمت بکشه قبول شه به زندگیش برسه من بدبخت افسرده گوشه خونه بمونم من هیچ وقت منکر فداکاریای جانبازا شهدا یا آزاده ها نشدم بیچاره ها گناهی نداشتن خیلیم رو گردنمون حق دارن ولی در قبال کارشون نباید سهمیه تحصیلی در اختیار فرزندانشون قرار می‌گرفت میتونستن امکانات در اختیارشون بذارن نه اینکه چن پله جلوتر از ما حرکت کنن وقتی اینارو میگم بعضیا خوششون نمیاد چون برخلاف منفعتشونه اولین حرفیم که میزنن اینه پدر خودت فلان فلان می‌کرد و ... بابای من متولد ۵۶ یعنی شروع جنگ سه سالش بود! درمورد اینکه سهمیه رو دولت گذاشته بقیه نقشی ندارن هم باید بگم اگه دزدی جرم نباشه همه باید دزدی کنن چون جرم نیست؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
[QUOTE=299617954]حرومشون[/QUOTEواقعا بی شان و شخصیتی و عفت کلام نداری

دزدی که شاخ و دم نداره داره؟ اگه من به خاطر نظر حقم بی شخصیتم کاش همه آدما تو دنیا مثل من بی شخصیت بودن ولی عادل بودن

زیاد حرص نخور با ۵ درصد من هیچکی رو ندیدم قبول بشه 😁

خود این پنج درصد حداقل هزار نفرم بندازه عقب باز خیلی اون هزار نفر آدمن آرزو دارن کلی زحمت کشیدن