2777
2789

یه نفر به دنیا میاد خوشگله (خب خودش که براش تلاس نکرده) 

خانوادش پولدارند برای بی پولی زجر نکشیده

مشکلی نداشته که بخواد عصبی بشه و به کسی بدی کنه کلا ارامش داشته.ازدواجش راحت بوده ...الی اخر

یه نفر قیافش خوب نیست خانوادش ضعیف اند از نظر مالی زجر کشیده تو زندگیش مشکلات باعث شده عصبی بشه خواسته یا ناخواسته بقیه رو اذیت کزده

خب حالا بره اون دنیا ایا خدا بهش تخفیف نمیده ؟؟ ایا این دو نفر یه جور اند باشون یه جور حساب کتاب میشه؟؟

اینا رو مثال زدم.

من خودم مشکل پول یا قیافه ندارم مجردم.اما بیماری ارثی دارم باعث شده مثل بقیه خب نباشم .خواهرم دیابت ارثی داشت اخرش هم فوت کرد بعد هزار سختی 

بعضی ها راحت اند والا دخترایی دیدم تو خوابگاه حداقل مشکلاتی که من داشتم نداشت.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ورزش برو.............مام ارث دیابت داریم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم خداروشکر بیماری ندارم

ولی از وقتی چشم باز کردم تا الانی که زندم زندگیم در زجر و عذاب بوده اتفاقاتی رو پشت سر گذاشتم که الان تو سن ۲۳ سالگی احساس پیری میکنم دیگه توان جنگیدن با این زندگی لعنتی رو ندارم

آبجی گلم اینایی که شما میگی درصد کمی هستن،اکثر ماها شرایط شمارو داریم،هدف هم اینه بری بجنگی تحصیل کنی کار کنی،حداقل وضع مالی رو به سطح مناسبی برسونی،بعد هم مشکل مالی حل میشه،هم مشکل زیبایی و خیلی مشکلات دیگه،ضمنا بچه ها تون هم توی رفاه چشم باز میکنن و زندگیشون عوض میشه،هم به خودشون میرسن خوشگل میشن،هم پول و رفاه دارن،راحت میتونن برای آیندشون تصمیم بگیرن

این کاری که گفتم رو من پدرم تقریبا انجام داد من خودم هم کمکش کردم تا به یه رفاه جزئی نسبی رسیدیم،باید جنگید تو این دنیا،باید مبارز باشی ،تلاش کنی،دردارو به جون بخری چون آینده رو میخوای بسازی ،خیلی سخته ها ،اراده ی قوی میحواد

خدا رحمت كنه خواهرتون رو 

والله سوال منم هست ! حالا قيافه و سلامتي جسمي به كنار، يه وقت طرف تو يه خانواده ناجور بدنيا مياد ؛ مثلا يه خانواده كه با رفتارهاي سمي نه اعتماد به نفسي براي طرف ميذارن نه عزت نفسي ، بزرگساليش يه موجود خورد شده اس كه مسلمه نميتونه پا به پاي خيليا بره جلو به ويزه به لحاظ مالي هم بد باشه اوضاعش كه ديگه هيحي ! 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

هرچه موفق تر باشی و زیباتر ،بقیه بیشتر و محکم تر سمتت سنگ پرتاب میکنن فکردی اسوده ان؟بقیه از رو حسادت همه کار میکنن تا حال طرف‌رو بد کنن تا عقدهاشونو خالی کنن

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
آبجی گلم اینایی که شما میگی درصد کمی هستن،اکثر ماها شرایط شمارو داریم،هدف هم اینه بری بجنگی تحصیل کن ...

من یه خلاصه از زندگیمو بگم چون احساس میکنم ناراحتی.من پدرم از صفر شروع کرد.متاسفانه زمانی که من به دنیا اومدم درگیر اعتیاد شده بود،خودش میگه زندگی بهش سخت گذشته بود،کارشم سخت بود،به همین خاطر درگیر شد،تا دوازده سالگی من،توی این شرایط تقریبا داغون بودیم و هیچکس به ما امیدی نداشت،ولی خودش خواست و اراده کرد و ازین بیماری دراومد و الان هم N/A ای هست ،منم با تمام وجودم بهش افتخار میکنم،چون مبارز خوبی بود و هست،چون بعد از کنار گذاشتن مواد،رفت سراغ کارش و تونست زندگیمونو جمع کنه،من خودم کودکی درست و حسابی نداشتم ولی خوب به لطف بابام،حداقل جوونیم شرایط خودم و خونوادم بهتر شد،

من از این زندگی که تو گذشته داشتم اصلا خجالت نمیکشم،به همه میگم حتی به شاگردامم میگم،هم انگیزه ای برای اونا میشه هم برای خودم تکرار میشه که کجا بودیم و الان کجا هستیم