2789
عنوان

من چی بگم ؟ 😑

138 بازدید | 27 پست

خودم با پول خودم لوازم روتین پوستی سفارش دادم بعد مامانم میگه ۳ تا سرم واسه من یکی واسه تو ماسکای ورقه ای هم ۴ تا شو بهت میدم(سر جمع ۱۸ تا ماسک خریدم)کرم هم واسه من۰😐😐😐😳پول من رفته جاش ها ..... الان چی بگم ؟ بگم مادرمه سکوت کنم یا یه چیزی بگم؟ دیگه زیادی عصبی شدم خودم ۵۰۰ تومن پول دادم خریدم همشو مامانم میخا د برداره

😂😂😂😑😑😑😑😑😑😑چیکار کنم؟ 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم خیلی خسیسه در حد تیم مل

رو حرفاشم حرف بزنی حرفایی میزنه که نمیشه سکوت کرد

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بگو محدودیت سنی داره برا سن شما مناسب نی😁

همه چی میفهمه مدل گوشیش از مال من بالاتره

اون ماسک ورقه ایازو کلا بده مامانت

اصلا خوب نیستن پوستو داغون میکنه همش میشه جوش

برا خودتم بزن به دست و پات به صورت نزن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

مادرته مدارا کن

خیلی خسیسه دفعه پیش هم لباس خریدم همشونو برد برا خواهر کوچیکترم هی دارم مدارا میکنم جای همه اینا پول خودم میره 🥲

بگو نه مامی  نمیدم برو خودت بخر  از هر کدوم یکی میدم تست کنی ، خواستی بری بخری  ...

هر چی میگم گوش نمیده زودتر برم خوابگاه اصن😂تازه برا خابگاه رفتن منو خواهرم مشکل داره

اون ماسک ورقه ایازو کلا بده مامانت اصلا خوب نیستن پوستو داغون میکنه همش میشه جوش برا خودتم بزن به ...

پول خودم رفته جاش آخه،  اصلا استقاده نکنم چی میشه مگه؟ لااقل خودش بخره

پول خودم رفته جاش آخه،  اصلا استقاده نکنم چی میشه مگه؟ لااقل خودش بخره

میفهمم زور داره 🤦‍♀️ دیگه قلدر باش پسش بگیر

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ای بابا :(  بیا پیش تاتا

منو ببرید خابگاهههه😭تو این خونه امنیت نیس مادرم الان وسایلمو ورمیداره😑😑

میفهمم زور داره 🤦‍♀️ دیگه قلدر باش پسش بگیر

حتما باید جلوش خودمو جر بدم تا بهم بده 🥲😐😐